Închide meniul
VIDEO

Mihai Stoica dansează pe imnul lui Dinamo! Cum a fost surprins oficialul FCSB

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 noiembrie 2022, 9:07

Mihai Stoica dansează pe imnul lui Dinamo! Cum a fost surprins oficialul FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit că a vrut să aducă un jucător chinez la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica dansează pe imnul lui Dinamo! Meme a început să danseze când a auzit imnul lui Dinamo, înaintea meciului cu Sepsi, pierdut de ”câinii roșii”, 2-3, pe Arcul de Triumf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Invitat în studioul Orange Sport, în momentul în care legătura a fost dată către stadion, de unde se auzea imnul rivalei de moarte, Meme a început să danseze, un lucru pe care l-a făcut și Cristi Costache.

Intră aici pentru a vedea momentul cu Mihai Stoica!

Mihai Stoica dansează pe imnul lui Dinamo

Stoica s-a întrerupt brusc din mișcări, ca și cum și-ar fi dat seama că încă este în direct, iar legătura nu era încă trecută cu totul la colegii de la Arcul de Triumf.

Stoica a avut motive să danseze și la finalul meciului, ținând cont că ”prietenii” săi din Ștefan cel Mare au pierdut partida din etapa a doua a grupelor Cupei României, cu 2-3.

Reclamă

Ovidiu Burcă, prima reacţie după Dinamo – Sepsi 2-3

Ovidiu Burcă a avut prima reacţie după meciul Dinamo – Sepsi, scor 2-3, din Cupa României. Antrenorul „câinilor” a anunţat că echipa lui trebuie să-şi îndrepte toată atenţia spre meciurile din Liga 2.

Dinamo mai are şanse minime pentru a obţine calificarea în fazele eliminatorii din Cupă. Burcă le-a mulţumit fanilor pentru susţinerea de pe stadionul Arcul de Triumf, care a găzduit în premieră un meci între două echipe de club.

„Avem puls, să spun aşa. Dar cumva, când pierzi, nu poţi să fii fericit. Eu personal aveam mai multe aşteptări de la meciul ăsta. Trebuie să fim realişti, să ştim de unde am plecat, unde suntem şi unde trebuie să ajungem. E o competiţie frumoasă, ne bucurăm că ne-am calificat în grupe.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că este pentru prima dată când aceşti jucători simt ce înseamnă Dinamo. Am întâlnit o echipă cu un alt ritm de joc. Asta este, cred că am terminat partida cu capul sus. Mergem înainte, obiectivul nostru este de a face totul pentru a ajunge în play-off-ul Ligii 2.

Au fost câteva meciuri în care ne-a lipsit luciditatea. Am vorbit cu băieţii în ultimele săptămâni. Cred că încrâncenarea cu care am jucat în ultimele meciuri ne-a luat puţin din creativitate şi luciditate”, a declarat Ovidiu Burcă la digisport.ro.

Dinamo – Sepsi 2-3, în Cupa României

Dinamo a fost învinsă cu scorul de 3-2, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a doua a grupei A a Cupei României.

Au marcat Francisco Junior ’16, Păun ’58 şi Patriche ’88 (autogol) pentru învingători, respectiv Patriche ’82 şi Roşu ‘90+3 pentru Dinamo. Tot marţi, Unirea Slobozia şi Petrolul au remizat, scor 0-0.

A treia confruntare a etapei a doua din grupa A, U Craiova 1948 – FC Voluntari, este programată joi, la ora 16.00.

În prima etapă, Dinamo a remizat cu U Craiova 1948, scor 0-0, FC Voluntari a învins în deplasare Unirea Slobozia, scor 1-0, şi Petrolul a pierdut meciul cu Sepsi, scor 1-3.

Clasamentul grupei: 1. Sepsi – 6 puncte, 2. FC Voluntari – 3 puncte (un joc), 3. U Craiova 1948 – un punct (un joc), 4. Dinamo – un punct, 5. Unirea Slobozia – un punct, 6. Petrolul – un punct.

Reclamă
Recomandări
  • Dinamo – Sepsi 2-3
  • Mihai Stoica, moment inedit, în direct la TV

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și