Închide meniul

Gabi Tamaş, făcut praf de preşedintele Petrolului: „Circ! N-avem timp de spectacole d-astea ieftine”. Reacţie dură a lui Costel Lazăr

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 noiembrie 2022, 11:34

Gabi Tamaş, făcut praf de preşedintele Petrolului: „Circ! N-avem timp de spectacole d-astea ieftine. Reacţie dură a lui Costel Lazăr

Gabi Tamaş a fost făcut praf de preşedintele Petrolului. Reacţie dură a lui Costel Lazăr

Gabi Tamaș, într-un meci pentru Petrolul / Hepta

Gabi Tamaş a fost făcut praf de preşedintele Petrolului Ploieşti. Costel Lazăr a răbufnit după ce fostul fundaş central al „lupilor” i-a făcut plângere penală lui Nae Constantin, pe care îl acuză că l-a înregistrat pe ascuns.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul galben-albaştrilor face scut în jurul antrenorului şi l-a arătat cu degetul pe Tamaş. Costel Lazăr a pus tunurile pe internaţionalul român de 38 de ani.

Gabi Tamaş a fost făcut praf de preşedintele Petrolului. Reacţie dură a lui Costel Lazăr

M-a surprins pentru că după tot circul pe care l-a făcut, tot el sare-n sus. Tot ceea ce ne place nouă românilor, să facem circ fără bani, trebuie să-l ducem la capăt. Subiectul ăsta ține mai mult decât criza apei calde la Ploiești, care a durat 80 de zile. Văd că și subiectul domnului fost jucător de fotbal ține la fel de mult sau va ține și mai mult. Nu mă așteptam sincer, omul se transformă, asta e problema.

Vedeți că această discuție s-a purtat pe speaker, a făcut spectacol, n-a fost numai o înregistrare. A fost un show la adresa mea, la adresa clubului, a suporterilor. Dacă vreți mai departe să vă spun, pentru că avem și noi avocații noștri, nu este o faptă penală, e o faptă civilă. Noi nu ne îndreptăm împotriva nimănui, avem alte priorități, n-avem timp de spectacole d-astea ieftine.

Sub nicio formă nu-i va afecta viitorul lui Nae Constantin acest proces, hai să ne uităm la munca oamenilor, nu la circ. Nu contează pe ce loc e, suntem pe un loc la care a muncit toată lumea din acest club. Niciodată nu ne-am gândit să-l schimbăm pe Nae Constantin după acea serie de rezultate, așa cum ni se recomanda de toată lumea. Ne-am văzut de treaba noastră și ne vedem în continuare, așa amărâți cum suntem și cu durerile noastre”, a declarat Costel Lazăr pentru sptfm.ro.

Reclamă

Tamaş a plecat cu scandal de la Petrolul, după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare în care îi înjura pe fani şi pe conducătorii clubului. Acesta a decis să îşi caute dreptatea în instanţă. „Confirm că am făcut plângere penală, am mare încredere în autorități. Cine greșește trebuie să plătească”, a spus Gabi Tamaș.

Nae Constantin a plecat din timpul interviului

Nae Constantin a cedat nervos şi a plecat din timpul interviului după ce a fost întrebat de Gabi Tamaș, cel care i-a făcut plângere penală.

Dacă vreți să mai discutați de fotbal, discutăm. Dacă nu, eu mă retrag. N-aș vrea să plec așa din interviul ăsta. Vă doresc o seară plăcută! (n.r. – a părăsit interviul)”, a spus Nicolae Constantin, după meciul Slobozia – Petrolul 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Constantin Budescu s-a enervat când a fost întrebat de fostul său coechipier. „Budi” s-a răstit la un reporter, la flash interviu, în momentul în care a fost pus să comenteze decizia luată de Tamaş.

N-am văzut (n.r. că a făcut plângere penală). Nu am mai vorbit cu el, este în afara fotbalului. Vreţi să fac şi eu vreo plângere penală? Dacă mă întrebi de fotbal, vorbesc. Important e ce facem noi la echipă. Ne doream să fim sus şi în Cupa României, dar din păcate nu am reuşit să băgăm mingea în poartă.

S-a jucat bine şi în seara asta, dar ne-a lipsit golul. Sperăm să rămânem acolo sus. Am trecut de perioada delicată, după acele 6 înfrângeri. Am câştigat 3 meciuri şi sperăm să o ţinem aşa în continuare. Play-off-ul nu este un obiectiv„, a sput Budescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și