Închide meniul

Constantin Budescu s-a enervat când a fost întrebat de Gabi Tamaş: „Vreţi să fac şi eu vreo plângere penală?”. S-a răstit la un reporter

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 noiembrie 2022, 20:38

Constantin Budescu s-a enervat când a fost întrebat de Gabi Tamaş: „Vreţi să fac şi eu vreo plângere penală?. S-a răstit la un reporter

Constantin Budescu, făcut praf după atacul de la finalul meciului cu Voluntari

Constantin Budescu, în tricoul Petrolului / Antena Sport

  • Constantin Budescu, reacţie nervoasă după Unirea Slobozia – Petrolul 0-0
  • Ce a spus după ce Gabi Tamaş i-a făcut plângere penală lui Nae Constantin

Constantin Budescu s-a enervat când a fost întrebat de fostul său coechipier, Gabi Tamaş, care tocmai i-a făcut plângere penală lui Nae Constantin. Jucătorul în vârstă de 33 de ani a reacţionat nervos după remiza Unirea Slobozia – Petrolul, scor 0-0, în Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Budi” s-a răstit la un reporter, la flash interviu, în momentul în care a fost pus să comenteze plângerea penală pe care i-a făcut-o Tamaş antrenorului de la Petrolul.

Constantin Budescu s-a enervat când a fost întrebat de Gabi Tamaş

Mă concentrez pe următorul meci. Fanii nu ne-au transmis nimic, ne-au aplaudat, unii ne-au mai apostrofat. Aşa este la fotbal.

Reclamă

N-am văzut (n.r. că a făcut plângere penală). Nu am mai vorbit cu el, este în afara fotbalului. Vreţi să fac şi eu vreo plângere penală? Dacă mă întrebi de fotbal, vorbesc. Important e ce facem noi la echipă. Ne doream să fim sus şi în Cupa României, dar din păcate nu am reuşit să băgăm mingea în poartă.

S-a jucat bine şi în seara asta, dar ne-a lipsit golul. Sperăm să rămânem acolo sus. Am trecut de perioada delicată, după acele 6 înfrângeri. Am câştigat 3 meciuri şi sperăm să o ţinem aşa în continuare. Play-off-ul nu este un obiectiv„, a sput Budescu la digisport.ro.

Reclamă

Gabriel Tamaş i-a făcut plângere penală lui Nae Contantin. Tamaş a fost înregistrat de Nae Constantin, iar aceasta a ajuns, ulterior, la suporteri şi în mass-media.

Tamaş acuză că a fost înregistrat fără să îşi dea acordul şi că aceasta a ajuns şi în mass-media. În urma acestui scandal, Tamaş şi-a reziliat contractul cu Petrolul.

Nae Constantin a recunoscut că l-a înregistrat pe Gabi Tamaş

Nae Constantin a recunoscut că l-a înregistrat pe Gabi Tamaş şi a oferit detalii despre scandalul de la Petrolul. Antrenorul „lupilor galbeni” a anunţat ce s-a întâmplat şi motivul pentru care a fost reziliat contractul fundaşului de 38 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Nae Constantin a dezvăluit că a fost sunat de Tamaş după eşecul cu FCSB şi i-a fost reproşată tactica abordată şi declaraţiile oferite la flash-interviu. Jucătorul chiar i-a înjurat pe fani.

Înregistrarea care a apărut a fost făcută de pe telefonul meu, nu a fost nimic premeditat. Am o aplicaţie, pentru că la un moment dat am fost ameninţat de cineva foarte urât. Am dat această înregistrare către liderii galeriilor, ca să vadă. Ei nu erau de acord cu această plecare. Cum a ajuns în online, nu ştiu. Ce a apărut e o parte, toată înregistrarea are cam 15 minute. Eu mi-o asum! Dacă e o greşeală, o să o plătesc.

Şefii galeriei au sărit în sus şi au început să sune să întrebe de ce (n.r. motivul rezilierii contractului lui Gabi Tamaş). Şi erau practic împotrivă. A trebuit să arătăm şi să spunem de ce. Suporterii noştri au creat la crearea clubului ăsta, în 2016. Erau suporteri care veneau cu baxurile de apă şi cu tot ce mai aveam nevoie.

Antrenorul Petrolului: „Nu sunt mândru de ce am făcut”

N-a fost ideea şi nu am vrut să se ajungă aici. Am citit de ‘sifoane’, de ‘securitate’… fiecare o ia cum vrea. A fost justificarea noastră pentru ce facem aşa ceva. Gabi Tamaş a fost un jucător important, care era iubit şi respectat de fani. Această renunţare la el trebuia justificată. Îmi pare rău că am făcut acest pas, nu sunt mândru de ce am făcut, dar aveam nevoie de această justificare.

Nu e nicio premeditare. Eu nu am făcut decât să încerc să-l calmez în discuţia aia, să stea liniştit. Există viaţă fără oricine, ascultaţi-mă. Cred că şi lui îi pare rău în momentul ăsta. V-am spus, eu nu sunt mândru de ce am făcut, asta e clar. Dar am fost nevoit!

Gabi Tamaş nu era ghimpe în vestiar, erau momente în care era pâinea lui Dumnezeu, doar că erau şi momentele celelalte în care balanţa se echilibra sau chiar se ducea în jos. Ştiam pe cine am adus şi ne-a ajutat fotbalistic. Nu facem cu bucurie despărţirea asta! Probabil la un moment dat o să îl sun, dacă o să vrea să îmi vorbească… nu aş vrea să rămânem duşmani. Deşi cred că e greu. Ca antrenor trebuie să iei nişte decizii. Dacă nu făceam pasul ăsta, riscam săptămâna viitoare să plec eu”, a declarat Nae Constantin într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul
Liga 1 • 22 mart., 17:29
Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul. Assist-uri geniale ale lui „Budi” la golurile constănţenilor
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri
Liga 1 • 20 mart., 18:05
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri: „Îmi e jenă! Am aflat în ultima clipă”
Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul!
Liga 1 • 19 mart., 13:30
„Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 martie
Antena Sport Update • 14 mart., 16:51
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 martie 2024
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna
Liga 2 • 14 mart., 14:13
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna! A revenit în fotbal la 5 luni de la retragere