Închide meniul

Nicolae Constantin a plecat din timpul interviului! Reacție nervoasă după ce a fost întrebat de Gabi Tamaș: „Eu mă retrag!”

Alexandru Ivan Publicat: 8 noiembrie 2022, 20:41

Nicolae Constantin a plecat din timpul interviului! Reacție nervoasă după ce a fost întrebat de Gabi Tamaș: „Eu mă retrag!

Nicolae Constantin a plecat din timpul interviului după ce a fost întrebat de Gabi Tamaș

Nicolae Constantin, într-un meci pentru Petrolul / Hepta

  • Nicolae Constantin a plecat din timpul interviului
  • Reacție nervoasă după ce a fost întrebat de Gabi Tamaș

Nicolae Constantin a plecat din timpul interviului după ce a fost întrebat de Gabi Tamaș, cel care i-a făcut plângere penală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul celor de la Petrolul a avut o reacție furibundă la interviuri. Nicolae Constantin a plecat în momentul în care îi erau adresate întrebări despre Tamaș.

Nicolae Constantin a plecat din timpul interviului după ce a fost întrebat de Gabi Tamaș

„Dacă vreți să mai discutați de fotbal, discutăm. Dacă nu, eu mă retrag. N-aș vrea să plec așa din interviul ăsta. Vă doresc o seară plăcută! (n.r. – a părăsit interviul)”, a spus Nicolae Constantin, după meciul Slobozia – Petrolul 0-0.

Reclamă

Tamaş i-a făcut plângere penală lui Nae Constantin pentru că l-a înregistrat la telefon. Tamaş acuză că a fost înregistrat fără să îşi dea acordul şi că aceasta a ajuns şi în mass-media. În urma acestui scandal, Tamaş şi-a reziliat contractul cu Petrolul.

Gabi Tamaș nu are milă de Nicolae Constantin

Gabi Tamaș nu are milă de Nicolae Constantin. Fundașul a avut o reacție dură după ce l-a acționat pe fostul său antrenor în judecată. Tamaș vrea ca Nae Constantin să plătească scump după scandalul monstru care a izbucnit între cei doi.

Reclamă

„Confirm că am făcut plângere penală, am mare încredere în autorități. Cine greșește trebuie să plătească”, a spus Gabi Tamaș, conform sport.ro.

Gabi Tamaș, criticat de conducerea Petrolului, după ce i-a făcut plângere penală lui Nicolae Constantin

Președintele „lupilor”, Costel Lazăr, s-a declarat dezamăgit de atitudinea fundașului. Lazăr spera ca scandalul dintre Tamaș și Petrolul să nu ajungă în Instanță.

„M-am întâlnit cu Tamaș și am vorbit altceva după acel incident. Am considerat că am încheiat totul pe cale amiabilă, dar sunt dezamăgit și surprins de ceea ce a făcut acum. Va trebui să ne apărăm, nu avem ce să facem”, a spus Costel Lazăr, conform prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri
Liga 1 • 20 mart., 18:05
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri: „Îmi e jenă! Am aflat în ultima clipă”
Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul!
Liga 1 • 19 mart., 13:30
„Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 martie
Antena Sport Update • 14 mart., 16:51
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 martie 2024
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna
Liga 2 • 14 mart., 14:13
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna! A revenit în fotbal la 5 luni de la retragere
Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a revenit în fotbal. Mesajul transmis de fostul fundaș, retras din activitate.
Liga 2 • 13 mart., 15:44
Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a revenit în fotbal: „Mă bucur că am luat această decizie!”