Închide meniul

Gabi Tamaş, făcut praf de preşedintele Petrolului: „Circ! N-avem timp de spectacole d-astea ieftine”. Reacţie dură a lui Costel Lazăr

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 noiembrie 2022, 11:34

Gabi Tamaş, făcut praf de preşedintele Petrolului: „Circ! N-avem timp de spectacole d-astea ieftine. Reacţie dură a lui Costel Lazăr

Gabi Tamaş a fost făcut praf de preşedintele Petrolului. Reacţie dură a lui Costel Lazăr

Gabi Tamaș, într-un meci pentru Petrolul / Hepta

  • Costel Lazăr l-a criticat public pe Gabi Tamaş
  • Fundaşul de 38 de ani i-a făcut plângere penală lui Nae Constantin

Gabi Tamaş a fost făcut praf de preşedintele Petrolului Ploieşti. Costel Lazăr a răbufnit după ce fostul fundaş central al „lupilor” i-a făcut plângere penală lui Nae Constantin, pe care îl acuză că l-a înregistrat pe ascuns.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul galben-albaştrilor face scut în jurul antrenorului şi l-a arătat cu degetul pe Tamaş. Costel Lazăr a pus tunurile pe internaţionalul român de 38 de ani.

Gabi Tamaş a fost făcut praf de preşedintele Petrolului. Reacţie dură a lui Costel Lazăr

M-a surprins pentru că după tot circul pe care l-a făcut, tot el sare-n sus. Tot ceea ce ne place nouă românilor, să facem circ fără bani, trebuie să-l ducem la capăt. Subiectul ăsta ține mai mult decât criza apei calde la Ploiești, care a durat 80 de zile. Văd că și subiectul domnului fost jucător de fotbal ține la fel de mult sau va ține și mai mult. Nu mă așteptam sincer, omul se transformă, asta e problema.

Reclamă

Vedeți că această discuție s-a purtat pe speaker, a făcut spectacol, n-a fost numai o înregistrare. A fost un show la adresa mea, la adresa clubului, a suporterilor. Dacă vreți mai departe să vă spun, pentru că avem și noi avocații noștri, nu este o faptă penală, e o faptă civilă. Noi nu ne îndreptăm împotriva nimănui, avem alte priorități, n-avem timp de spectacole d-astea ieftine.

Sub nicio formă nu-i va afecta viitorul lui Nae Constantin acest proces, hai să ne uităm la munca oamenilor, nu la circ. Nu contează pe ce loc e, suntem pe un loc la care a muncit toată lumea din acest club. Niciodată nu ne-am gândit să-l schimbăm pe Nae Constantin după acea serie de rezultate, așa cum ni se recomanda de toată lumea. Ne-am văzut de treaba noastră și ne vedem în continuare, așa amărâți cum suntem și cu durerile noastre”, a declarat Costel Lazăr pentru sptfm.ro.

Reclamă

Tamaş a plecat cu scandal de la Petrolul, după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare în care îi înjura pe fani şi pe conducătorii clubului. Acesta a decis să îşi caute dreptatea în instanţă. „Confirm că am făcut plângere penală, am mare încredere în autorități. Cine greșește trebuie să plătească”, a spus Gabi Tamaș.

Nae Constantin a plecat din timpul interviului

Nae Constantin a cedat nervos şi a plecat din timpul interviului după ce a fost întrebat de Gabi Tamaș, cel care i-a făcut plângere penală.

Dacă vreți să mai discutați de fotbal, discutăm. Dacă nu, eu mă retrag. N-aș vrea să plec așa din interviul ăsta. Vă doresc o seară plăcută! (n.r. – a părăsit interviul)”, a spus Nicolae Constantin, după meciul Slobozia – Petrolul 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Constantin Budescu s-a enervat când a fost întrebat de fostul său coechipier. „Budi” s-a răstit la un reporter, la flash interviu, în momentul în care a fost pus să comenteze decizia luată de Tamaş.

N-am văzut (n.r. că a făcut plângere penală). Nu am mai vorbit cu el, este în afara fotbalului. Vreţi să fac şi eu vreo plângere penală? Dacă mă întrebi de fotbal, vorbesc. Important e ce facem noi la echipă. Ne doream să fim sus şi în Cupa României, dar din păcate nu am reuşit să băgăm mingea în poartă.

S-a jucat bine şi în seara asta, dar ne-a lipsit golul. Sperăm să rămânem acolo sus. Am trecut de perioada delicată, după acele 6 înfrângeri. Am câştigat 3 meciuri şi sperăm să o ţinem aşa în continuare. Play-off-ul nu este un obiectiv„, a sput Budescu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri
Liga 1 • 20 mart., 18:05
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri: „Îmi e jenă! Am aflat în ultima clipă”
Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul!
Liga 1 • 19 mart., 13:30
„Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 martie
Antena Sport Update • 14 mart., 16:51
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 martie 2024
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna
Liga 2 • 14 mart., 14:13
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna! A revenit în fotbal la 5 luni de la retragere
Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a revenit în fotbal. Mesajul transmis de fostul fundaș, retras din activitate.
Liga 2 • 13 mart., 15:44
Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a revenit în fotbal: „Mă bucur că am luat această decizie!”