Închide meniul

FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2. Pintilii îi duce pe roş-albaştri pe loc de play-off. Dawa şi Tavi Popescu au marcat în Bănie!

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 noiembrie 2022, 22:50

FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2. Pintilii îi duce pe roş-albaştri pe loc de play-off. Dawa şi Tavi Popescu au marcat în Bănie!

FC U Craiova 1948 - FCSB

Darius Olaru şi Octavian Popescu sărbătoresc victoria cu Rapid / Hepta

FC U Craiova 1948 – FCSB, scor 0-2, în etapa a 18-a a Ligii 1. Mihai Pintilii a obţinut o nouă victorie din postura de antrenor interimar al roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După succesul cu Rapid, vicecampionii României au învins-o şi pe Craiova lui Adrian Mititelu. Nicolo Napoli nu a reuşit să o încurce pe FCSB, care a avut un start perfect de meci. Octavian Popescu a marcat, cu un şut din afara careului, încă din minutul 4. Şi Joyskim Dawa şi-a trecut numele pe tabelă, în minutul 26.

A fost a 6-a victorie obţinută de FCSB în ultimele 7 etape. Astfel, trupa lui Pintilii a urcat pe loc de play-off. Ocupă locul 6, cu 26 de puncte. O despart 7 puncte faţă de ocupanta locului 3, Rapid, dar roş-albaştrii au şi două restanţe de disputat.

FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2

Min. 77: Ocazie uriaşă pentru olteni. Sidibe putea reduce din diferenţă, dar şutul său a lovit bara porţii apărată de Târnovanu.

Min. 26: GOOOOL! FC U Craiova – FCSB 0-2. A marcat şi Dawa! Fundaşul central al roş-albaştrilor a trimis mingea în poartă din cinci metri, cu pieptul!

Reclamă

Min. 23: Ocazie uriașă pentru FC U Craiova! Aurelian Chițu a fost găsit cu o pasă în interiorul careului, la câțiva metri de poartă, dar șutul său a fost respins de Târnovanu, cu piciorul.

Min. 4: GOOOOL! FC U Craiova – FCSB 0-2. Tavi Popescu a deschis scorul cu un șut violent, din prima, de la marginea careului. Mingea a fost ușor deviată de Huyghebaert, iar Popa n-a avut reacție. Este cel de-al doilea gol al sezonului pentru Popescu, după cel marcat împotriva Rapidului.

Update 21.02: Incredibil! VAR-ul nu merge la derby-ul din Bănie. Mașina care alimentează tehnologia VAR nu are curent electric.

Reclamă 4 / 0/3

Update 21.00: A început meciul din Bănie!

Update 20.00: Echipele de start:

FC U Craiova 1948: R. Popa – R. Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert – Asamoah, V. Achim – G. Ganea, Baeten, Bahassa – A. Chițu

Rezerve: Gurău – Zanfir, R. Grigore, Al. Albu, Van Durmen, Sibide, Bauza, Blănuță, G. Iancu

Antrenor: Nicolo Napoli

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Oaidă – Cordea, Omrani, Oct. Popescu

Rezerve: A. Vlad – Haruț, Fl. Coman, I. Stoica, Miculescu, Edjouma, Nikolov, Bouhenna, Radaslavescu

Reclamă

Antrenor: Mihai Pintilii

FCSB vine după egalul cu Oțelul, din Cupa României. În Liga 1, în ultima rundă, roș-albaștrii pregătiți de Mihai Pintilii au învins rivala Rapid, cu scorul de 3-1.

Cu o victorie, FCSB poate reveni pe loc de play-off, și le va egala pe Petrolul și Hermannstadt, ocupantele locurilor 5 și 6.

De cealaltă parte, FC U Craiova 1948 traversează o perioadă dificilă în Liga 1. Oltenii lui Adrian Mititelu sunt pe locul 14, cu 16 puncte după 17 runde. Totodată, trupa din Bănie nu a mai câștigat un meci în campionat de șapte runde.

Roș-albaștrii nu se vor putea baza pe Andrea Compagno, jucător care nu va putea evolua în duelul cu fosta lui echipă. Adrian Mititelu și Gigi Becali au avut o înțelegere, în momentul transferului italianului, ca acesta să nu joace în partidele dintre FCSB și FC U Craiova 1948. În caz contrar, patronul roș-albaștrilor ar fi trebuit să achite 100.000 de euro.

Adrian Mititelu, reacţie genială după ce a scăpat de Andrea Compagno, în FC U Craiova 1948 – FCSB

Adrian Mititelu a avut o reacţie genială după ce a scăpat de Andrea Compagno, în FC U Craiova 1948 – FCSB, meci din etapa a 18-a, ce se va disputa duminică, de la ora 21:00.

Gigi Becali susţine că nu are de gând să achite 100.000 de euro pentru ca italianul cotat la 900.000 de euro să joace în duelul cu oltenii. Mititelu a venit cu răspunsul.

„Nu joacă Compagno. Aşa am avut o înţelegere cu Gigi Becali. După ce că ţi-l dau, să mai vină să-mi bage şi mortul în casă?”, a spus Mititelu, pentru Antena Sport.

Mititelu are motive să răsufle uşurat, dacă ţinem cont că Andrea Compagno este unul dintre cei mai în formă atacanţi din campionat. A marcat 13 goluri în 21 de meciuri. Vârful pe care Gigi a plătit 1.5 milioane de euro a anunţat ce înseamnă FC U pentru el.

E normal că va fi un meci special pentru mine. Au fost doi ani incredibili acolo. Dacă nu erau ei, eu nu eram aici. Craiova are un loc în inima mea toată viaţa. Dar acum sunt jucătorul Stelei şi trebuie să mergem acolo să câştigăm”, a spus Compagno, după meciul cu Rapid.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și