Închide meniul

Johan Hamel a decedat în timpul antrenamentului! Tragedie în lumea fotbalului: arbitrul francez avea 42 de ani

Cosmin Cioboată Publicat: 16 noiembrie 2022, 13:04

Reclamă
Johan Hamel a decedat în timpul antrenamentului! Tragedie în lumea fotbalului: arbitrul francez avea 42 de ani

Johan Hamel a arbitrat peste 130 de meciuri în Ligue 1

Johan Hamel a arbitrat peste 130 de meciuri în Ligue 1 / Profimedia

Johan Hamel a decedat în timpul antrenamentului! Lumea fotbalului a fost zguduită de o veste teribilă. Arbitrul francez s-a stins din viață după ce a suferit un atac vascular cerebral. Hamel avea numai 42 de ani și debutase recent în UEFA Champions League, la meciul Real Madrid – Celtic 5-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hamel, arbitru cu peste 130 de meciuri conduse în Ligue 1, s-a stins din viață în cursul zile de marți, în timp ce se afla la antrenament.

Johan Hamel a decedat în timpul antrenamentului, la vârsta de 42 de ani

Centralul își făcea programul obișnuit de exerciții, în pauza competițională generată de Cupa Mondială din Qatar.

„Lumea arbitrajului este în doliu. Am aflat de decesul colegului și prietenului nostru, Johan Hamel, arbitru în Ligue 1, la vârsta de 42 de ani. Ne exprimăm cele mai sincere condoleanțe familiei, apropiaților și prietenilor”, a anunțat SAFE, Uniunea Arbitrilor de Elită din Fotbal, potrivit Daily Mail.

Reclamă

Johan Hamel arbitrase ultima oară pe 6 noiembrie, la meciul Lille – Rennes 1-1, din etapa a 14-a din prima ligă franceză. Pe 2 noiembrie, arbitrul din Hexagon bifase prima sa experiență în UEFA Champions League. Hamel a fost al 4-lea oficial la meciul Real Madrid – Celtic 5-1, din grupe, de pe 2 noiembrie.

Hamel a devenit arbitru profesionist în 2011, iar din 2016 se află în elita oficialilor din Hexagon. El a arbitrat peste 300 de meciuri la nivel profesionist.

La nivel internațional, Johan Hamel a debutat în meciul Lituania – Irlanda de Nord 1-4, din preliminariile Cupei Mondiale. Și la meciul respectiv, francezul a îndeplinit rolul celui de-al 4-lea oficial.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” Vezi toate știrile
Citește și