Închide meniul

Johan Hamel a decedat în timpul antrenamentului! Tragedie în lumea fotbalului: arbitrul francez avea 42 de ani

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 noiembrie 2022, 13:04

Johan Hamel a decedat în timpul antrenamentului! Tragedie în lumea fotbalului: arbitrul francez avea 42 de ani

Johan Hamel a arbitrat peste 130 de meciuri în Ligue 1

Johan Hamel a arbitrat peste 130 de meciuri în Ligue 1 / Profimedia

Johan Hamel a decedat în timpul antrenamentului! Lumea fotbalului a fost zguduită de o veste teribilă. Arbitrul francez s-a stins din viață după ce a suferit un atac vascular cerebral. Hamel avea numai 42 de ani și debutase recent în UEFA Champions League, la meciul Real Madrid – Celtic 5-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hamel, arbitru cu peste 130 de meciuri conduse în Ligue 1, s-a stins din viață în cursul zile de marți, în timp ce se afla la antrenament.

Johan Hamel a decedat în timpul antrenamentului, la vârsta de 42 de ani

Centralul își făcea programul obișnuit de exerciții, în pauza competițională generată de Cupa Mondială din Qatar.

„Lumea arbitrajului este în doliu. Am aflat de decesul colegului și prietenului nostru, Johan Hamel, arbitru în Ligue 1, la vârsta de 42 de ani. Ne exprimăm cele mai sincere condoleanțe familiei, apropiaților și prietenilor”, a anunțat SAFE, Uniunea Arbitrilor de Elită din Fotbal, potrivit Daily Mail.

Reclamă

Johan Hamel arbitrase ultima oară pe 6 noiembrie, la meciul Lille – Rennes 1-1, din etapa a 14-a din prima ligă franceză. Pe 2 noiembrie, arbitrul din Hexagon bifase prima sa experiență în UEFA Champions League. Hamel a fost al 4-lea oficial la meciul Real Madrid – Celtic 5-1, din grupe, de pe 2 noiembrie.

Hamel a devenit arbitru profesionist în 2011, iar din 2016 se află în elita oficialilor din Hexagon. El a arbitrat peste 300 de meciuri la nivel profesionist.

La nivel internațional, Johan Hamel a debutat în meciul Lituania – Irlanda de Nord 1-4, din preliminariile Cupei Mondiale. Și la meciul respectiv, francezul a îndeplinit rolul celui de-al 4-lea oficial.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și