Închide meniul
VIDEO

Novak Djokovic a început să tremure în timpul meciului cu Daniil Medvedev de la Turneul Campionilor! Imagini incredibile cu starul sârb

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 noiembrie 2022, 11:25

Novak Djokovic a început să tremure în timpul meciului cu Daniil Medvedev de la Turneul Campionilor! Imagini incredibile cu starul sârb

Novak Djokovic a început să tremure în timpul meciului cu Daniil Medvedev de la Turneul Campionilor

Novak Djokovic, la Turneul Campionilor / Profimedia

Novak Djokovic a început să tremure în timpul meciului cu Daniil Medvedev de la Turneul Campionilor. Tenismenul sârb a fost protagonistul unor momente incredibile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul setului al doilea, pierdut la tiebreak, Djokovic a fost surprins tremurând în timp ce s-a așezat pe scaun, fiind vizibil epuizat de intensitatea partidei.

Novak Djokovic a început să tremure în timpul meciului cu Daniil Medvedev de la Turneul Campionilor

„Am avut o zi de pauză înainte de meci și m-am simțit odihnit înainte de confruntarea cu Medvedev. Nu cred că există o limită. Este doar în capul tău. Totul este despre perspectivă și despre modul în care înțelegi lucrurile în asemenea momente grele.

Desigur, când treci prin dificultăți fizice îți este afectat jocul, mentalitatea, limbajul corpului. Normal, oponentului îi place să te vadă căzut și încearcă să te domine, genul de situație care s-a întâmplat și azi (n.r. la meciul cu Medvedev). Cred că cea mai mare bătălie, după cum am mai spus-o, e cea interioară.

Reclamă

Dacă reușești să găsești echilibrul între minte și trup pe cât de des posibil, cred că poți astfel să scoți cele mai bune rezultate și să ai cele mai bune prestații, punct cu punct, meci cu meci”, a spus Djokovic, conform express.uk.

Novak Djokovic scrie istorie la Turneul Campionilor

Novak Djokovic a arătat o formă de vis la Turneul Campionilor. Sârbul l-a învins pe Daniil Medvedev, scor 6-3, 6-7 (5), 7-6 (2), în ultimul al său meci din Grupa Roşie şi a încheiat grupa pe primul loc.

În precedentele două partide, Nole i-a învins pe Stefanos Tsitsipas şi Andrey Rublev, pe ambii în minimum de seturi. Pentru un loc în finală, Novak Djokovic se va duela cu Taylor Frtiz. În cealaltă semifinală se vor întâlni Casper Ruud şi învingătorul partidei dintre Andrey Rublev şi Stefanos Tsitsipas.

Reclamă 4 / 0/3

Sârbul a ajuns la câștiguri uriașe

Novak Djokovic a ajuns la peste 160 de milioane de dolari, câştigate doar din tenis, fiind primul care atinge acest prag, anunţă Sportskeeda. Sârbul a obţinut, la ediţia din acest an a Turneului Campionilor, 1,1 milioane de dolari după cele trei victorii obţinute în Grupa Roşie, la care se mai pot adăuga alte 3,2 dacă va reuşi să câştige competiţia.

Cu cele 160 de milioane de dolari câştigate din tenis, Novak Djokovic ocupă detaşat acest top, pe locul secund fiind rivalul Rafael Nadal. Ibericul a încasat, de-a lungul carierei de jucător profesionist, puţin peste 130 de milioane de dolari.

Al treilea în acest top al câştigurilor este Roger Federer. Elveţinul care s-a retras în acest an a adunat de-a lungul carierei, aproximativ 130 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și