Închide meniul
VIDEO

Novak Djokovic a început să tremure în timpul meciului cu Daniil Medvedev de la Turneul Campionilor! Imagini incredibile cu starul sârb

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 noiembrie 2022, 11:25

Novak Djokovic a început să tremure în timpul meciului cu Daniil Medvedev de la Turneul Campionilor! Imagini incredibile cu starul sârb

Novak Djokovic a început să tremure în timpul meciului cu Daniil Medvedev de la Turneul Campionilor

Novak Djokovic, la Turneul Campionilor / Profimedia

Novak Djokovic a început să tremure în timpul meciului cu Daniil Medvedev de la Turneul Campionilor. Tenismenul sârb a fost protagonistul unor momente incredibile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul setului al doilea, pierdut la tiebreak, Djokovic a fost surprins tremurând în timp ce s-a așezat pe scaun, fiind vizibil epuizat de intensitatea partidei.

Novak Djokovic a început să tremure în timpul meciului cu Daniil Medvedev de la Turneul Campionilor

„Am avut o zi de pauză înainte de meci și m-am simțit odihnit înainte de confruntarea cu Medvedev. Nu cred că există o limită. Este doar în capul tău. Totul este despre perspectivă și despre modul în care înțelegi lucrurile în asemenea momente grele.

Desigur, când treci prin dificultăți fizice îți este afectat jocul, mentalitatea, limbajul corpului. Normal, oponentului îi place să te vadă căzut și încearcă să te domine, genul de situație care s-a întâmplat și azi (n.r. la meciul cu Medvedev). Cred că cea mai mare bătălie, după cum am mai spus-o, e cea interioară.

Reclamă

Dacă reușești să găsești echilibrul între minte și trup pe cât de des posibil, cred că poți astfel să scoți cele mai bune rezultate și să ai cele mai bune prestații, punct cu punct, meci cu meci”, a spus Djokovic, conform express.uk.

Novak Djokovic scrie istorie la Turneul Campionilor

Novak Djokovic a arătat o formă de vis la Turneul Campionilor. Sârbul l-a învins pe Daniil Medvedev, scor 6-3, 6-7 (5), 7-6 (2), în ultimul al său meci din Grupa Roşie şi a încheiat grupa pe primul loc.

În precedentele două partide, Nole i-a învins pe Stefanos Tsitsipas şi Andrey Rublev, pe ambii în minimum de seturi. Pentru un loc în finală, Novak Djokovic se va duela cu Taylor Frtiz. În cealaltă semifinală se vor întâlni Casper Ruud şi învingătorul partidei dintre Andrey Rublev şi Stefanos Tsitsipas.

Reclamă 4 / 0/3

Sârbul a ajuns la câștiguri uriașe

Novak Djokovic a ajuns la peste 160 de milioane de dolari, câştigate doar din tenis, fiind primul care atinge acest prag, anunţă Sportskeeda. Sârbul a obţinut, la ediţia din acest an a Turneului Campionilor, 1,1 milioane de dolari după cele trei victorii obţinute în Grupa Roşie, la care se mai pot adăuga alte 3,2 dacă va reuşi să câştige competiţia.

Cu cele 160 de milioane de dolari câştigate din tenis, Novak Djokovic ocupă detaşat acest top, pe locul secund fiind rivalul Rafael Nadal. Ibericul a încasat, de-a lungul carierei de jucător profesionist, puţin peste 130 de milioane de dolari.

Al treilea în acest top al câştigurilor este Roger Federer. Elveţinul care s-a retras în acest an a adunat de-a lungul carierei, aproximativ 130 de milioane de euro.

Recomandări
  • Novak Djokovic a început să tremure în timpul meciului cu Daniil Medvedev de la Turneul Campionilor
  • Imagini incredibile cu starul sârb

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și