Închide meniul

Gică Hagi, pregătit să facă un transfer de milioane de euro! „Acum vindem mai scump, că vindem de pe primul loc”

Dan Roșu Publicat: 20 noiembrie 2022, 15:25

Reclamă
Gică Hagi, pregătit să facă un transfer de milioane de euro! „Acum vindem mai scump, că vindem de pe primul loc

Gică Hagi, pregătit să facă un transfer de milioane de euro!

Gică Hagi, pregătit să facă un transfer de milioane de euro!

Gică Hagi e pregătit să facă un transfer de milioane de euro. Alexi Pitu (20 de ani) poate fi vândut chiar în Liga 1, dar doar pentru preţul potrivit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu a anunţat că Gică Hagi îl lasă să plece pe Pitu, doar că preţul este unul „piperat”, de milioane de euro. Aripa stângă e cotată la 850.000 de euro şi şi-a trecut în cont 4 goluri şi 5 assist-uri.

Gică Hagi, pregătit să facă un transfer de milioane de euro

„Ar fi minunat să-l dorească echipe din Liga 1, echipe de afară pe Pitu. A avut o jumătate de sezon foarte bună, a trebuit să continue, pentru că ceea ce-i lipsea lui Pitu era golul şi golul îi dă încredere.

Era un extraordinar pasator, era cel mai bun pasator din Liga 1. Acum a început să marcheze, are trei goluri, ce nu avea în sezoanele anterioare.

Să vină cu oferte, să le pună pe masă, până acum zvonuri… N-am refuzat niciodată oferte atât timp cât jucătorii vor să meargă la mai bine.

Reclamă

Acum vindem mai scump, că vindem de pe primul loc. Jucătorii ăştia ne-au dus pe primul loc. Dacă vine oferta de milioane şi el va accepta să plece, îl vom lăsa să plece”, a spus Gică Popescu, citat de orangesport.ro.

Gabi Torje visează la titlu cu Farul

Gabi Torje visează să cucerească titlul în Liga 1, alături de Farul. Dacă la finalul sezonului trecut, mijlocaşului retrograda cu Dinamo, în actuala stagiune acesta are gânduri mari alături de trupa lui Gică Hagi.

Gabi Torje a fost „resuscitat” de Gică Hagi, în acest sezon, şi a arătat o formă de senzaţie. Mijlocaşul a dezvăluit că şi-a dorit să lucreze alături de „Rege”, iar în momentul transferului din vară, i s-a îndeplinit un vis.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă ne gândim că Benzema, la 34-35 de ani, a luat Balonul de Aur, Modric l-a luat la 35 de ani, eu am abia 32, deci mai am cel puțin patru ani de zile în care pot să performez.

M-a sunat să-mi spună să vin (n.r – Gică Hagi). N-a mai contat nimic altceva. Mi-am dorit mereu cândva în cariera asta să mai lucrez cu dânsul, să facem o performanță la care la începutul sezonului nu se aștepta nimeni. Da, să devenim campioni”, a declarat Gabi Torje, pentru sport.ro.

În acest sezon, Gabi Torje a evoluat în 15 partide pentru constănţeni, marcând cinci goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte două, în toate competiţiile. Dacă Farul ar reuşi să devină campioană la finalul sezonului, pentru Torje ar fi primul trofeu din carieră!

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid Vezi toate știrile
Citește și