Închide meniul

Gică Hagi, pregătit să facă un transfer de milioane de euro! „Acum vindem mai scump, că vindem de pe primul loc”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 noiembrie 2022, 15:25

Gică Hagi, pregătit să facă un transfer de milioane de euro! „Acum vindem mai scump, că vindem de pe primul loc

Gică Hagi, pregătit să facă un transfer de milioane de euro!

Gică Hagi, pregătit să facă un transfer de milioane de euro!

Gică Hagi e pregătit să facă un transfer de milioane de euro. Alexi Pitu (20 de ani) poate fi vândut chiar în Liga 1, dar doar pentru preţul potrivit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu a anunţat că Gică Hagi îl lasă să plece pe Pitu, doar că preţul este unul „piperat”, de milioane de euro. Aripa stângă e cotată la 850.000 de euro şi şi-a trecut în cont 4 goluri şi 5 assist-uri.

Gică Hagi, pregătit să facă un transfer de milioane de euro

„Ar fi minunat să-l dorească echipe din Liga 1, echipe de afară pe Pitu. A avut o jumătate de sezon foarte bună, a trebuit să continue, pentru că ceea ce-i lipsea lui Pitu era golul şi golul îi dă încredere.

Era un extraordinar pasator, era cel mai bun pasator din Liga 1. Acum a început să marcheze, are trei goluri, ce nu avea în sezoanele anterioare.

Să vină cu oferte, să le pună pe masă, până acum zvonuri… N-am refuzat niciodată oferte atât timp cât jucătorii vor să meargă la mai bine.

Reclamă

Acum vindem mai scump, că vindem de pe primul loc. Jucătorii ăştia ne-au dus pe primul loc. Dacă vine oferta de milioane şi el va accepta să plece, îl vom lăsa să plece”, a spus Gică Popescu, citat de orangesport.ro.

Gabi Torje visează la titlu cu Farul

Gabi Torje visează să cucerească titlul în Liga 1, alături de Farul. Dacă la finalul sezonului trecut, mijlocaşului retrograda cu Dinamo, în actuala stagiune acesta are gânduri mari alături de trupa lui Gică Hagi.

Gabi Torje a fost „resuscitat” de Gică Hagi, în acest sezon, şi a arătat o formă de senzaţie. Mijlocaşul a dezvăluit că şi-a dorit să lucreze alături de „Rege”, iar în momentul transferului din vară, i s-a îndeplinit un vis.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă ne gândim că Benzema, la 34-35 de ani, a luat Balonul de Aur, Modric l-a luat la 35 de ani, eu am abia 32, deci mai am cel puțin patru ani de zile în care pot să performez.

M-a sunat să-mi spună să vin (n.r – Gică Hagi). N-a mai contat nimic altceva. Mi-am dorit mereu cândva în cariera asta să mai lucrez cu dânsul, să facem o performanță la care la începutul sezonului nu se aștepta nimeni. Da, să devenim campioni”, a declarat Gabi Torje, pentru sport.ro.

În acest sezon, Gabi Torje a evoluat în 15 partide pentru constănţeni, marcând cinci goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte două, în toate competiţiile. Dacă Farul ar reuşi să devină campioană la finalul sezonului, pentru Torje ar fi primul trofeu din carieră!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și