Închide meniul

Daniel Paraschiv, debut fabulos la naţionala României! A avut un minut „de aur”. Ce performanţă pentru atacantul lui Hermannstadt

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 noiembrie 2022, 22:24

Reclamă
Daniel Paraschiv, debut fabulos la naţionala României! A avut un minut „de aur. Ce performanţă pentru atacantul lui Hermannstadt

Daniel Paraschiv, debut fabulos la naţionala României

Daniel Paraschiv, după golul marcat în Moldova - România 0-5 / Captură Pro Arena

Daniel Paraschiv a avut un debut fabulos la naţionala României. Atacantul de 23 de ani a făcut show imediat după ce a fost trimis pe teren de Edi Iordănescu, în amicalul Moldova – România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul lui Hermannstadt a fost una dintre marile surprize pregătite de selecţionerul reprezentativei noastre. A intrat în minutul 70 al meciului de la Chişinău, ultimul test al tricolorilor înaintea preliminariilor EURO 2024.

Daniel Paraschiv a avut un debut fabulos la naţionala României

Paraschiv l-a înlocuit pe George Puşcaş şi a scos penalty la prima atingere. La 18 secunde după ce aşi-a făcut apariţia pe teren, tânărul jucător a fost faultat de un adversar şi a scos un penalty.

Tot el şi-a asumat răspunderea de a executa lovitura de la 11 metri. Daniel Paraschiv a executat fără greşeală şi a înscris la un minut după ce a debutat la prima reprezentativă.

Daniel Paraschiv a încântat în acest sezon din Liga 1 în tricou lui Hermannstadt. A marcat 8 goluri în cele 17 apariţii. Este al goilea golgheter al competiţiei interne, după Andrea Compagno (12 reuşite). Este la egalitate cu Rondon de la Sepsi.

Reclamă

Denis Drăguş, cel mai în formă tricolor al lui Edi Iordănescu

Denis Drăguş este cel mai în formă tricolor. Atacantul în vârstă de 23 de ani a marcat în amicalul Moldova – România, disputat la Chişinău într-o atmosferă de senzaţie.

Convocat de Edi Iordănescu la prima reprezentativă, Drăguş şi-a intrat în ritm în partida test cu Slovenia. Chiar dacă selecţionata noastră a pierdut, fotbalistul legitimat la Standard Liege a fost autorul unui gol „de pus în ramă”.

Drăguş a „recidivat” la Chişinău. Servit de Cicâldău, Denis a profitat de spaţiul lăsat de fundaşii moldoveni şi a şutat din marginea careului. Execuţia lui nu a putut fi scoasă de Dumitru Celeadnic.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Drăguş a înscris primele sale goluri, în tricoul naţionalei României, în decurs de patru zile. A avut evoluţii remarcabile şi la echipa de club. De patru ori a marcat în această ediţie din campionatul Belgiei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și