Închide meniul

Jucătorul care l-a cucerit pe Ilie Dumitrescu după Moldova – România 0-5

Dan Roșu Publicat: 21 noiembrie 2022, 8:32

Reclamă
Jucătorul care l-a cucerit pe Ilie Dumitrescu după Moldova – România 0-5

Jucătorul care l-a cucerit pe Ilie Dumitrescu după Moldova - România 0-5

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Jucătorul care l-a cucerit pe Ilie Dumitrescu după Moldova – România 0-5 este Olimpiu Moruțan. După bara cu Slovenia, fostul jucător de la FCSB a marcat un supergol, prin care a deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un alt jucător care a impresionat duminică seara a fost Denis Drăguș care, pe lângă gol, a mai lovit și transversala și s-a distrat în mai multe momente cu apărătorii moldoveni.

Jucătorul care l-a cucerit pe Ilie Dumitrescu după Moldova – România 0-5

”Sunt lucruri pozitive. În primul rând, după repriza a doua cu Slovenia, unii jucători s-au ridicat la un nivel foarte bun. Drăguș, dar în special Moruțan a intrat foarte bine și a schimbat în bine jocul echipei.

Și în seara asta, chiar dacă adversarul nu a fost unul foarte valoros, trebuie să analizăm execuția în sine, cum a intrat în interior, cum a lovit mingea, biomecanica de lovire, cum a interpretat faza.

Un real câștig, îi doresc să aibă continuitate. La fel și Drăguș, personalitate, Pușcaș, foarte activ. Mi-a plăcut și Cicâldău. Au nevoie de rezultate pozitive. Există calitate, trebuie să găsească un nucleu important de jucători, sistemul și ideea tactică de a juca pe calitățile jucătorilor români”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Reclamă

Ce le-a spus Edi Iordănescu jucătorilor, în vestiar

S-a aflat ce le-a spus Edi Iordănescu jucătorilor după amicalul Moldova – România, scor 0-5, ultimul disputat de tricolori în 2022. Pentru naţionala noastră urmează startul în preliminariile EURO 2024. În luna martie, reprezentativa României are programate meciurile oficiale cu Andorra şi Belarus.

„Le dau un mesaj de încredere, de putere, însă le-am transmis (n.r. în vestiar) că abia din martie lupta începe pentru noi. Ei au datoria mare ca să se întoarcă la cluburi, să dea totul, să se bată pentru locurile lor.

Primesc foarte multe semne pozitive. Simt o altă stare de spirit, simt o altă încredere. Simt că grupul începe să se adune. Eu le văd şi încrederea mea creşte. Am venit cu încredere atunci când am fost apelat, am venit cu toată puterea, cu toată forţa şi garantez că voi da totul pentru echipa naţională. Am speranţa argumentată că vom fi la Campionatul European.

Reclamă 4 / 0/3

În primul rând ne lipseşte unitatea din jurul echipei. Cred că dacă toţi care iubim echipa naţională am contribui mai mult şi am fi mai înţelegători că nu mai suntem unde am fost, dar încercăm să revenim, am avea şanse mai mari să răzbim. Încercăm să trecem peste orice fel de obstacol. Am încrederea mare că vom fi împreună la turneul final, ne-a lipsit atât de mult şi ne lipseşte foarte mult!„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și