Închide meniul

Jucătorul care l-a cucerit pe Ilie Dumitrescu după Moldova – România 0-5

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 noiembrie 2022, 8:32

Jucătorul care l-a cucerit pe Ilie Dumitrescu după Moldova – România 0-5

Jucătorul care l-a cucerit pe Ilie Dumitrescu după Moldova - România 0-5

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Jucătorul care l-a cucerit pe Ilie Dumitrescu după Moldova – România 0-5 este Olimpiu Moruțan. După bara cu Slovenia, fostul jucător de la FCSB a marcat un supergol, prin care a deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un alt jucător care a impresionat duminică seara a fost Denis Drăguș care, pe lângă gol, a mai lovit și transversala și s-a distrat în mai multe momente cu apărătorii moldoveni.

Jucătorul care l-a cucerit pe Ilie Dumitrescu după Moldova – România 0-5

”Sunt lucruri pozitive. În primul rând, după repriza a doua cu Slovenia, unii jucători s-au ridicat la un nivel foarte bun. Drăguș, dar în special Moruțan a intrat foarte bine și a schimbat în bine jocul echipei.

Și în seara asta, chiar dacă adversarul nu a fost unul foarte valoros, trebuie să analizăm execuția în sine, cum a intrat în interior, cum a lovit mingea, biomecanica de lovire, cum a interpretat faza.

Un real câștig, îi doresc să aibă continuitate. La fel și Drăguș, personalitate, Pușcaș, foarte activ. Mi-a plăcut și Cicâldău. Au nevoie de rezultate pozitive. Există calitate, trebuie să găsească un nucleu important de jucători, sistemul și ideea tactică de a juca pe calitățile jucătorilor români”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Reclamă

Ce le-a spus Edi Iordănescu jucătorilor, în vestiar

S-a aflat ce le-a spus Edi Iordănescu jucătorilor după amicalul Moldova – România, scor 0-5, ultimul disputat de tricolori în 2022. Pentru naţionala noastră urmează startul în preliminariile EURO 2024. În luna martie, reprezentativa României are programate meciurile oficiale cu Andorra şi Belarus.

„Le dau un mesaj de încredere, de putere, însă le-am transmis (n.r. în vestiar) că abia din martie lupta începe pentru noi. Ei au datoria mare ca să se întoarcă la cluburi, să dea totul, să se bată pentru locurile lor.

Primesc foarte multe semne pozitive. Simt o altă stare de spirit, simt o altă încredere. Simt că grupul începe să se adune. Eu le văd şi încrederea mea creşte. Am venit cu încredere atunci când am fost apelat, am venit cu toată puterea, cu toată forţa şi garantez că voi da totul pentru echipa naţională. Am speranţa argumentată că vom fi la Campionatul European.

Reclamă 4 / 0/3

În primul rând ne lipseşte unitatea din jurul echipei. Cred că dacă toţi care iubim echipa naţională am contribui mai mult şi am fi mai înţelegători că nu mai suntem unde am fost, dar încercăm să revenim, am avea şanse mai mari să răzbim. Încercăm să trecem peste orice fel de obstacol. Am încrederea mare că vom fi împreună la turneul final, ne-a lipsit atât de mult şi ne lipseşte foarte mult!„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Recomandări
  • Olimpiu Moruțan a deschis scorul în Moldova – România 0-5
  • Moruțan, apreciat de Ilie Dumitrescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și