Închide meniul
VIDEO

Novak Djokovic, vizitat de Zlatan Ibrahimovic după ce a câștigat Turneul Campionilor: „Când doi campioni se întâlnesc!”

Alexandru Ivan Publicat: 21 noiembrie 2022, 21:21

Reclamă
Novak Djokovic, vizitat de Zlatan Ibrahimovic după ce a câștigat Turneul Campionilor: „Când doi campioni se întâlnesc!

Novak Djokovic, vizitat de Zlatan Ibrahimovic

Zlatan și Nole / Instagram ATP

Novak Djokovic a fost vizitat de Zlatan Ibrahimovic după ce a câștigat Turneul Campionilor. Imaginile cu cei doi au devenit virale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

ATP Tour a postat, luni, pe Instagram, un videoclip în care Novak Djokovic și Zlatan Ibrahimovic se îmbrățișează. Nole ține într-o mână trofeul câștigat la Turneul Campionilor.

Novak Djokovic, vizitat de Zlatan Ibrahimovic

„Când doi campioni se întâlnesc!”, a scris ATP Tour, în descrierea videoclipului.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by ATP Tour (@atptour)

Novak Djokovic a câștigat de șase ori Turneul Campionilor

Novak Djokovic a scris o nouă pagină de istorie după ce a câştigat Turneul Campionilor. A avut nevoie de numai o oră şi 33 de minute pentru a-l învinge pe Casper Ruud, norvegianul de 23 de ani de pe locul 4 ATP. „Nole” s-a impus fără mari emoţii, cu 7-5, 6-3.

Reclamă

Djokovic a triumfat pentru a 6-a oară la Turneul Campionilor şi l-a egalat pe Roger Federer. A obţinut victorii pe linie la această ediţie, aşa cum a mai făcut-o în 2012, 2013 şi 2014. Această performanţă îi va aduce cel mai mare premiu din istoria tenisului. În conturile lui vor intra 4.600.000 de euro.

Djokovic va face un salt important în clasamentul ATP. De pe locul 8 va urca până pe poziţia a 5-a în ierarhia mondială. Casper Ruud va urca pe locul 3 ATP.

Djokovic: „Am stat ca pe ace tot anul!”

E o finală și în general astfel de meciuri sunt decise de margini fine. Un break a fost suficient în fiecare set. L-am făcut să alerge, mă bucur că am reușit să fiu foarte agresiv. Totul a mers din plin, sunt foarte fericit că am jucat astfel.

Reclamă 4 / 0/3

Au fost multe emoții, în special la 30-30 în ultimul game. Trebuie să fii concentrat pe toată durata meciului, altfel echilibrul se poate duce în altă direcție. Am simțit presiune, pentru că au fost 7 ani de când nu am mai câștigat acest turneu. Dar această pauză face victoria și mai dulce, mai ales că vine în contextul anului acesta.

E o mare ușurare și abia aștept pauza acum. Am stat ca pe ace tot anul, să văd unde și dacă pot merge, dar am terminat într-o notă bună„, a declarat Novak Djokovic la finalul meciului, potrivit eurosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și