Închide meniul
VIDEO

Novak Djokovic, vizitat de Zlatan Ibrahimovic după ce a câștigat Turneul Campionilor: „Când doi campioni se întâlnesc!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 noiembrie 2022, 21:21

Novak Djokovic, vizitat de Zlatan Ibrahimovic după ce a câștigat Turneul Campionilor: „Când doi campioni se întâlnesc!

Novak Djokovic, vizitat de Zlatan Ibrahimovic

Zlatan și Nole / Instagram ATP

Novak Djokovic a fost vizitat de Zlatan Ibrahimovic după ce a câștigat Turneul Campionilor. Imaginile cu cei doi au devenit virale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

ATP Tour a postat, luni, pe Instagram, un videoclip în care Novak Djokovic și Zlatan Ibrahimovic se îmbrățișează. Nole ține într-o mână trofeul câștigat la Turneul Campionilor.

Novak Djokovic, vizitat de Zlatan Ibrahimovic

„Când doi campioni se întâlnesc!”, a scris ATP Tour, în descrierea videoclipului.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by ATP Tour (@atptour)

Novak Djokovic a câștigat de șase ori Turneul Campionilor

Novak Djokovic a scris o nouă pagină de istorie după ce a câştigat Turneul Campionilor. A avut nevoie de numai o oră şi 33 de minute pentru a-l învinge pe Casper Ruud, norvegianul de 23 de ani de pe locul 4 ATP. „Nole” s-a impus fără mari emoţii, cu 7-5, 6-3.

Reclamă

Djokovic a triumfat pentru a 6-a oară la Turneul Campionilor şi l-a egalat pe Roger Federer. A obţinut victorii pe linie la această ediţie, aşa cum a mai făcut-o în 2012, 2013 şi 2014. Această performanţă îi va aduce cel mai mare premiu din istoria tenisului. În conturile lui vor intra 4.600.000 de euro.

Djokovic va face un salt important în clasamentul ATP. De pe locul 8 va urca până pe poziţia a 5-a în ierarhia mondială. Casper Ruud va urca pe locul 3 ATP.

Djokovic: „Am stat ca pe ace tot anul!”

E o finală și în general astfel de meciuri sunt decise de margini fine. Un break a fost suficient în fiecare set. L-am făcut să alerge, mă bucur că am reușit să fiu foarte agresiv. Totul a mers din plin, sunt foarte fericit că am jucat astfel.

Reclamă 4 / 0/3

Au fost multe emoții, în special la 30-30 în ultimul game. Trebuie să fii concentrat pe toată durata meciului, altfel echilibrul se poate duce în altă direcție. Am simțit presiune, pentru că au fost 7 ani de când nu am mai câștigat acest turneu. Dar această pauză face victoria și mai dulce, mai ales că vine în contextul anului acesta.

E o mare ușurare și abia aștept pauza acum. Am stat ca pe ace tot anul, să văd unde și dacă pot merge, dar am terminat într-o notă bună„, a declarat Novak Djokovic la finalul meciului, potrivit eurosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și