Închide meniul

Leo Strizu, izvor de umor involuntar. L-a lăudat pe Miculescu pentru jocul din prima repriză, deşi a intrat pe teren în minutul 67

Publicat: 2 decembrie 2022, 11:01

Reclamă
Leo Strizu, izvor de umor involuntar. L-a lăudat pe Miculescu pentru jocul din prima repriză, deşi a intrat pe teren în minutul 67

Leo Strizu este antrenorul principal din acte de la FCSB

Captură Youtube

Leo Strizu, izvor de umor involuntar. Antrenorul principal din acte de la FCSB a spus că Miculescu a jucat bine în prima repriză, deşi a intrat pe teren în minutul 67, în locul lui Andrei Cordea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu a fost bulversat după debutul său la FCSB. A uitat că David Miculescu a jucat puţin peste 20 de minute în partida de la Botoşani, câştigată de FCSB cu scorul de 3-2.

Leo Strizu, izvor de umor involuntar după FC Botoşani – FCSB 2-3

„Miculescu a jucat bine în prima repriză„, a spus Leo Strizu.

Leo Strizu, moment uluitor în FC Botoșani – FCSB 2-3: „Cine a dat gol?”

Leo Strizu a fost protagonistul unui moment uluitor pe banca FCSB-ului, în timpul meciului cu FC Botoșani. Noul antrenor al roș-albaștrilor a fost surprins de camerele TV în timp ce îl întreba pe secundul său, Mihai Pintilii, cine a marcat primul gol al echipei sale.

FCSB a fost condusă cu 1-0 în partida din Moldova, după eurogolul marcat de Sebastian Mailat în minutul 14.

Reclamă

Vicecampioana României a restabilit repede egalitatea, după numai 7 minute. Joonas Tamm a înscris cu o lovitură de cap, după pasa oferită de Octavian Popescu. Imediat după golul marcat de fundașul estonian, camerele TV au fost fixate pe banca FCSB-ului, acolo unde Leo Strizu și Mihai Pintilii aveau un dialog surprinzător.

Strizu a fost surprins în timp ce îl întreba pe Pintilii „cine a dat gol?”. Răspunsul lui Mihai Pintilii a venit imediat: „Tamm!”.

Leo Strizu a fost instalat pe postul de antrenor principal la FCSB în cursul acestei săptămâni și pare că, momentan, are dificultăți când vine vorba de numele jucătorilor săi.

Reclamă 4 / 0/3

FC Botoșani – FCSB 2-3. Roș-albaștrii, a 3-a victorie la rând în Liga 1!

FCSB a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 3-2 (2-1), joi seara, în deplasare, într-un meci restant din etapa a 6-a a Superligii de fotbal.

Pentru vicecampioni au marcat Joonas Tamm (21), Andrea Compagno (30) şi Malcom Edjouma (73), în timp ce golurile gazdelor au fost reuşite de Sebastian Mailat (14, 66). FCSB a avut şi o bară, prin Octavian Popescu (52).

Leonard Strizu a debutat astfel cu o victorie ca antrenor al echipei FCSB.

FCSB este la a treia victorie consecutivă în campionat, dintre care două în deplasare.

FC Botoşani nu a mai câştigat de cinci etape, în care are trei egaluri şi două eşecuri.

AFC Botoşani – FCSB 2-3 (1-2), Stadion Municipal – Botoşani

Au marcat: Sebastian Mailat (14, 66), respectiv Joonas Tamm (21), Andrea Compagno (30), Malcom Edjouma (73).

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 Vezi toate știrile
Citește și