Închide meniul

Leo Strizu, moment uluitor pe banca FCSB-ului în timpul meciului cu FC Botoșani: „Cine a dat gol?”. Reacția imediată a lui Mihai Pintilii

Cosmin Cioboată Publicat: 1 decembrie 2022, 19:51

Leo Strizu, moment uluitor pe banca FCSB-ului în timpul meciului cu FC Botoșani: „Cine a dat gol?. Reacția imediată a lui Mihai Pintilii

Leo Strizu este noul antrenor principal de la FCSB

Leo Strizu este noul antrenor principal de la FCSB / Captură Digisport

  • Leo Strizu, moment uluitor pe banca FCSB-ului în timpul meciului cu FC Botoșani

Leo Strizu a fost protagonistul unui moment uluitor pe banca FCSB-ului, în timpul meciului cu FC Botoșani. Noul antrenor al roș-albaștrilor a fost surprins de camerele TV în timp ce îl întreba pe secundul său, Mihai Pintilii, cine a marcat primul gol al echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost condusă cu 1-0 în partida din Moldova, după eurogolul marcat de Sebastian Mailat în minutul 14.

Leo Strizu, moment uluitor pe banca FCSB-ului în timpul meciului cu FC Botoșani

Vicecampioana României a restabilit repede egalitatea, după numai 7 minute. Joonas Tamm a înscris cu o lovitură de cap, după pasa oferită de Octavian Popescu. Imediat după golul marcat de fundașul estonian, camerele TV au fost fixate pe banca FCSB-ului, acolo unde Leo Strizu și Mihai Pintilii aveau un dialog surprinzător.

Reclamă

Strizu a fost surprins în timp ce îl întreba pe Pintilii „cine a dat gol?”. Răspunsul lui Mihai Pintilii a venit imediat: „Tamm!”.

Leo Strizu a fost instalat pe postul de antrenor principal la FCSB în cursul acestei săptămâni și pare că, momentan, are dificultăți când vine vorba de numele jucătorilor săi.

Reclamă

La meciul cu Botoșani, Leo Strizu a decis să meargă pe echipa pe care a trimis-o și Mihai Pintilii în teren, în ultimele etape.

Astfel, şi la debutul mandatului lui Strizu, Florinel Coman este rezervă. Tandemul Strizu – Pintilii merge tot pe mâna lui Tavi Popescu, care este într-o evidentă revenire de formă.

Echipa trimisă de Leo Strizu în teren în FC Botoşani – FCSB

Reclamă 4 / 0/3
  • FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru(c), Șut, Oaidă – Cordea, Compagno, Oct. Popescu

Leo Strizu nu se teme de reacțiile lui Mihai Pintilii, pe banca FCSB-ului

Leo Strizu nu se teme de reacțiile pe care Mihai Pintilii le-ar putea avea pe banca FCSB-ului, în timpul meciurilor. Noul antrenor principal al roș-albaștrilor a avut o reacție savuroasă când a fost întrebat despre relația pe care o va avea cu Pintilii.

Leo Strizu, ultima oară pe banca Unirii Constanța, a fost instalat la cârma FCSB-ului. Gigi Becali se afla de o lună de zile în căutarea unui nou antrenor, după despărțirea de Nicolae Dică.

Mihai Pintilii, cel care a ocupat postul de interimar al FCSB-ului în ultima lună, n-a putut fi transformat în „principal” deoarece nu deține licența PRO. În acest sens, la FCSB a fost adus Leo Strizu, cel care deține diploma respectivă. Strizu nu se teme că Pintilii va încerca să se bage peste el și să dea indicații de pe bancă, lucru interzis de regulamentul FRF.

Leo Strizu anunță că știe cum să-l liniștească pe Mihai Pintilii în timpul meciurilor:

„Nu cred că va avea mâncărimi. Nu, nu, nu! N-ai cum! Pintilii trăiește, îți dai seama că mă va strânge de mână. Nu poți, doar să fii sub perfuzii, să se miște granula ca să stai prea liniștit.

La drumul pe care-l începe Pintilii îmi e greu să cred că va sta și să nu scoată două cuvinte. În momentul în care simt că începe să-i vibreze piciorul, îi dau câte un cot, ‘stai liniștit!’. Nu-i problemă de asta”, a spus Leo Strizu, la coferința de presă, potrivit FCSB TV.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”