Închide meniul
EXCLUSIV

George Ţucudean anunţă că Denis Drăguş poate ajunge la o echipă de Top 5 campionate din Europa: „Belgia este o rampă de lansare pentru foarte mulţi jucători”

Dan Roșu Publicat: 2 decembrie 2022, 13:04

Reclamă
George Ţucudean anunţă că Denis Drăguş poate ajunge la o echipă de Top 5 campionate din Europa: „Belgia este o rampă de lansare pentru foarte mulţi jucători

George Ţucudean anunţă că Denis Drăguş poate ajunge la o echipă de Top 5 campionate din Europa

Denis Drăguş, în tricoul lui Standard Liege / Profimedia Images

George Ţucudean anunţă că Denis Drăguş poate ajunge la o echipă de Top 5 campionate din Europa. El ar fi foarte apreciat în Belgia, la Standard! Ţucudean a evoluat şi el pentru belgieni şi anunţă că jucătorul de 23 de ani cotat la două milioane de euro poate prinde transferul vieţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguş e în mare formă şi la naţională: a marcat câte un gol în fiecare din ultimele două amicale, 1-2 cu Slovenia şi 5-0 cu Moldova. În a doua partidă, Denis s-a distrat cu fundaşii adverşi.

George Ţucudean anunţă că Denis Drăguş poate ajunge la o echipă de Top 5 campionate din Europa

„Mă bucur şi pentru Burcă şi pentru Manea şi pentru Drăşus. Este un jucător foarte apreciat în Belgia. Am şi vorbit cu niste foşti colegi care sunt acum în club şi sunt foarte mulţumiţi de el.

Belgia este o rampă de lansare pentru foarte mulţi jucători. Eu l-am avut coleg pe Batshuay…care a plecat şi s-a dus la echipe mari, la Dortmund, la Chelsea”, a spus Ţucudean, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Mihai Stoica ştie ce-i lipseşte lui Denis Drăguş

Mihai Stoica ştie ce-i lipseşte lui Denis Drăguş, după partidele amicale bifate de România în această lună. Mijlocaşul a evoluat în ambele meciuri, atât cu Slovenia, cât şi cu Moldova, însă MM i-a găsit punctul slab din jocul său.

Reclamă

Deşi a marcat două goluri pentru România, în ultimele două partide, Mihai Stoica nu s-a arătat extrem de impresionat de jocul prestat de Denis Drăguş. Managerul general de la FCSB îl sfătuieşte pe internaţionalul român să mizeze mai mult pe jocul colectiv, şi nu pe cel individual.

„Titular poate să fie Târnovanu, Burcă, la mijloc oricine că avem soluţii, şi la cum a arată Draguş, el. Dar nu se poate juca fotbal aşa cum joacă el, vrei să joci doar tu? Disciplinat eventual poate… Mie îmi place jocul colectiv foarte mult. Trebuie să mai dea drumul la minge…”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Denis Drăguş a fost crescut la Academia Hagi, iar în 2019 a fost cumpărat de Standard Liege. După ce în sezonul trecut a fost împrumutat la Crotone, în această stagiune este unul dintre jucătorii de bază ai formaţiei belgiene, marcând 4 goluri, în 19 meciuri.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și