Închide meniul
EXCLUSIV

George Ţucudean anunţă că Denis Drăguş poate ajunge la o echipă de Top 5 campionate din Europa: „Belgia este o rampă de lansare pentru foarte mulţi jucători”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 decembrie 2022, 13:04

George Ţucudean anunţă că Denis Drăguş poate ajunge la o echipă de Top 5 campionate din Europa: „Belgia este o rampă de lansare pentru foarte mulţi jucători

George Ţucudean anunţă că Denis Drăguş poate ajunge la o echipă de Top 5 campionate din Europa

Denis Drăguş, în tricoul lui Standard Liege / Profimedia Images

George Ţucudean anunţă că Denis Drăguş poate ajunge la o echipă de Top 5 campionate din Europa. El ar fi foarte apreciat în Belgia, la Standard! Ţucudean a evoluat şi el pentru belgieni şi anunţă că jucătorul de 23 de ani cotat la două milioane de euro poate prinde transferul vieţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguş e în mare formă şi la naţională: a marcat câte un gol în fiecare din ultimele două amicale, 1-2 cu Slovenia şi 5-0 cu Moldova. În a doua partidă, Denis s-a distrat cu fundaşii adverşi.

George Ţucudean anunţă că Denis Drăguş poate ajunge la o echipă de Top 5 campionate din Europa

„Mă bucur şi pentru Burcă şi pentru Manea şi pentru Drăşus. Este un jucător foarte apreciat în Belgia. Am şi vorbit cu niste foşti colegi care sunt acum în club şi sunt foarte mulţumiţi de el.

Belgia este o rampă de lansare pentru foarte mulţi jucători. Eu l-am avut coleg pe Batshuay…care a plecat şi s-a dus la echipe mari, la Dortmund, la Chelsea”, a spus Ţucudean, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Mihai Stoica ştie ce-i lipseşte lui Denis Drăguş

Mihai Stoica ştie ce-i lipseşte lui Denis Drăguş, după partidele amicale bifate de România în această lună. Mijlocaşul a evoluat în ambele meciuri, atât cu Slovenia, cât şi cu Moldova, însă MM i-a găsit punctul slab din jocul său.

Reclamă

Deşi a marcat două goluri pentru România, în ultimele două partide, Mihai Stoica nu s-a arătat extrem de impresionat de jocul prestat de Denis Drăguş. Managerul general de la FCSB îl sfătuieşte pe internaţionalul român să mizeze mai mult pe jocul colectiv, şi nu pe cel individual.

„Titular poate să fie Târnovanu, Burcă, la mijloc oricine că avem soluţii, şi la cum a arată Draguş, el. Dar nu se poate juca fotbal aşa cum joacă el, vrei să joci doar tu? Disciplinat eventual poate… Mie îmi place jocul colectiv foarte mult. Trebuie să mai dea drumul la minge…”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Denis Drăguş a fost crescut la Academia Hagi, iar în 2019 a fost cumpărat de Standard Liege. După ce în sezonul trecut a fost împrumutat la Crotone, în această stagiune este unul dintre jucătorii de bază ai formaţiei belgiene, marcând 4 goluri, în 19 meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și