Închide meniul
Foto

Ea este cea mai frumoasă iubită de fotbalist de la Campionatul Mondial. Imagini incendiare cu tânăra de 26 de ani, care este plină de tatuaje

Publicat: 2 decembrie 2022, 14:32

Reclamă
Ea este cea mai frumoasă iubită de fotbalist de la Campionatul Mondial. Imagini incendiare cu tânăra de 26 de ani, care este plină de tatuaje

Zoe Cristofoli este iubita lui Theo Hernandez

Instagram Zoe Cristofoli

Ea este cea mai frumoasă iubită de fotbalist de la Campionatul Mondial. Este vorba de soţia starului francez de la Milan, Theo Hernandez. Aceasta „rupe” audienţa în tribunele de pe stadioanele din Qatar

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zoe Cristofoli are 26 de ani, este un cunoscut model şi blogger din Italia, şi este considerată cea mai frumoasă iubită de fotbalist de la Campionatul Mondial din Qatar.

Ea este cea mai frumoasă iubită de fotbalist de la Campionatul Mondial

Zoe Cristofoli nu iese în evidenţă doar prin fotografiile incendiare de pe reţelele de socializare. Frumoasa italiancă are braţele şi gâtul aproape în totalitate acoperite de tatuaje.

Franţa, naţionala iubitului său, este una din marile favorite la câştigarea titului mondial.

Reacția presei internaționale după ce Franța s-a calificat în optimi la Campionatul Mondial din Qatar

Presa internațională a oferit prima reacție după ce Franța s-a calificat în optimi la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

Reclamă
Reclamă 4

Franța a obținut biletele pentru optimi, sâmbătă, grație succesului cu 2-1 cu Danemarca. Mbappe a înscris ambele goluri ale Les Bleus.

„Calificați!”, a scris L’Equipe. Mulțumită dublei lui Mbappe, Franța câștigă și se califică în optimile Cupei Mondiale!”, a titrat RMC Sport.

„Mbappe e colosal!‘, notează AS. „Mbappé și-a arătat colții și a dus-o pe Franța în optimile de finală”, notează MARCA. Un Mbappe de neoprit o duce pe deținătoarea trofeului în optimi!„, scrie și Daily Mail.

Reclamă

Franţa va juca în optimile de finală ale Cupei Mondiale cu Polonia.

Franţa a pierdut ultimul meci din grupă, cu Tunisia

Federaţia franceză de fotbal (FFF) a depus oficial o plângere la FIFA, joi, pentru modificarea rezultatului meciului Tunisia-Franţa (1-0) de la Cupa Mondială 2022, ca urmare a anulării, după fluierul final, a unui gol marcat de atacantul francez Antoine Griezmann, informează AFP.

Selecţionata Franţei, învinsă de tunisieni miercuri, pe stadionul Education City din Doha, şi-a exprimat dubiile cu privire la utilizarea asistenţei video în arbitraj (VAR) pentru anularea golului înscris de Griezmann în minutul 90+8.

În plângerea adresată FIFA, Franţa precizează că VAR-ul a fost folosit „după reluarea jocului şi după încheierea meciului”, ceea ce este contrar protocolului de utilizare a acestei tehnologii, după cum a explicat o sursă federală.

O modificare ipotetică a rezultatului final nu ar modifica ierarhia Grupei D: Tunisia este eliminată în ambele cazuri, iar Franţa ar înfrunta în orice variantă Polonia, duminică, în optimile de finală.

Pe de altă parte, FFF se poate considera vătămată în ceea ce priveşte clasamentul mondial FIFA: înfrângerea împotriva Tunisiei va face ca Les Bleus să piardă în jur de 38 de puncte, ceea ce îi va pune pe francezi sub ameninţarea Angliei, aflată pe locul al cincilea în clasament înaintea Cupei Mondiale.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și