Închide meniul

Ovidiu Burcă, mesaj de luptă după ce Dinamo s-a apropiat de play-off în Liga a 2-a: „Vom lupta până la ultima picătură”

Viviana Moraru Publicat: 3 decembrie 2022, 16:54

Reclamă
Ovidiu Burcă, mesaj de luptă după ce Dinamo s-a apropiat de play-off în Liga a 2-a: „Vom lupta până la ultima picătură

Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci pentru Dinamo/ Facebook Dinamo Bucureşti

Ovidiu Burcă a transmis un mesaj de luptă, după ce Dinamo s-a apropiat la doar două puncte de play-off în Liga a 2-a, graţie victoriei cu Braşov. Antrenorul „câinilor” susţine că jucătorii vor lupta până în ultimul moment, pentru a se clasa în primele şase echipe, la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a câştigat un meci crucial, în vederea calculelor play-off-ului. Trupa din Ştefan cel Mare s-a impus în duelul cu trupa lui Dan Alexa, Braşov, cu scorul de 2-0, după golurile reuşite de Vasile Buhăescu şi Iulian Roşu.

Ovidiu Burcă, mesaj de luptă după ce Dinamo s-a apropiat de play-off în Liga a 2-a

Ovidiu Burcă a analizat jocul prestat de Dinamo în deplasarea de la Braşov, şi a ajuns la concluzia că victoria a fost una meritată. Mai mult decât atât, tehnicianul alb-roşilor a declarat că echipa sa ar mai fi putut marca, pentru a evita emoţiile de pe final de joc.

Partida cu Braşov a fost ultima din Liga a 2-a din acest an pentru Dinamo, iar Ovidiu Burcă a mărturisit că în pauza competiţională din iarnă ia în calcul varianta de a face transferuri, chiar dacă precizează că echipa a crescut de la meci la meci.

„Da, ne-au ajutat și celelalte rezultate. Vom lupta până la ultima picătură, la ultimul minut. Sunt bucuros că astăzi am câștigat contra unei echipe foarte bune, unui antrenor care îmi este și prieten, fost coleg, Dan Alexa. Cu un ochi râd, cu altul nu. A făcut o echipă bună aici.

Reclamă

Astăzi, cred că am fost echipa care a dominat meciul. Au avut personalitate, curaj, chiar dacă a fost unul dificil. Cred că am făcut un meci foarte bun.

Ultimele minute se joacă cu mingi lungi, dar cred că dacă aveam mai multă luciditate mai puteam marca. Cred că suntem echipa care a meritat victoria.

(n.r. – dacă vor fi făcute transferuri în iarnă) Nu știu. Ne vom gândi. Vom face o analiză. Echipa a crescut de la meci la meci, nu a fost ușor să legi echipa în timpul campionatului, dar cred că am făcut o treabă bună. Mai avem un meci de Cupă, la Buzău, contra Sloboziei, și sper să câștigăm și acel meci pentru a termina cu o impresie pozitivă”, a declarat Ovidiu Burcă, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Braşov – Dinamo 0-2! Victorie importantă reuşită de „câini”

Victorie pentru formația din „Ștefan cel Mare”, în ultimul meci din 2022. Vasile Buhăescu a deschis scorul în duelul cu FC Brașov în prima repriză, din penalty. Iulian Roșu a stabilit scorul final în minutul 63, cu un șut superb de la 16 metri.

Dinamo s-a apropiat la două puncte de ultimul loc de play-off, ocupat de Buzău. „Câinii” au profitat şi de paşii greşiţi realizaţi de celealte echipe pretendente la primele şase locuri din eşalonul secund, şi anume înfrângerea celor de la Csikszereda, şi egalul celor de la Unirea Dej, precum şi remiza înregistrată de Buzău.

În ultimele trei runde din sezonul rgeular, care se vor disputa în 2023, Dinamo se va duela cu Unirea Constanţa, Politehnica Timişoara şi Şelimbăr.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și