Închide meniul

Ovidiu Burcă, mesaj de luptă după ce Dinamo s-a apropiat de play-off în Liga a 2-a: „Vom lupta până la ultima picătură”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 decembrie 2022, 16:54

Ovidiu Burcă, mesaj de luptă după ce Dinamo s-a apropiat de play-off în Liga a 2-a: „Vom lupta până la ultima picătură

Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci pentru Dinamo/ Facebook Dinamo Bucureşti

Ovidiu Burcă a transmis un mesaj de luptă, după ce Dinamo s-a apropiat la doar două puncte de play-off în Liga a 2-a, graţie victoriei cu Braşov. Antrenorul „câinilor” susţine că jucătorii vor lupta până în ultimul moment, pentru a se clasa în primele şase echipe, la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a câştigat un meci crucial, în vederea calculelor play-off-ului. Trupa din Ştefan cel Mare s-a impus în duelul cu trupa lui Dan Alexa, Braşov, cu scorul de 2-0, după golurile reuşite de Vasile Buhăescu şi Iulian Roşu.

Ovidiu Burcă, mesaj de luptă după ce Dinamo s-a apropiat de play-off în Liga a 2-a

Ovidiu Burcă a analizat jocul prestat de Dinamo în deplasarea de la Braşov, şi a ajuns la concluzia că victoria a fost una meritată. Mai mult decât atât, tehnicianul alb-roşilor a declarat că echipa sa ar mai fi putut marca, pentru a evita emoţiile de pe final de joc.

Partida cu Braşov a fost ultima din Liga a 2-a din acest an pentru Dinamo, iar Ovidiu Burcă a mărturisit că în pauza competiţională din iarnă ia în calcul varianta de a face transferuri, chiar dacă precizează că echipa a crescut de la meci la meci.

„Da, ne-au ajutat și celelalte rezultate. Vom lupta până la ultima picătură, la ultimul minut. Sunt bucuros că astăzi am câștigat contra unei echipe foarte bune, unui antrenor care îmi este și prieten, fost coleg, Dan Alexa. Cu un ochi râd, cu altul nu. A făcut o echipă bună aici.

Reclamă

Astăzi, cred că am fost echipa care a dominat meciul. Au avut personalitate, curaj, chiar dacă a fost unul dificil. Cred că am făcut un meci foarte bun.

Ultimele minute se joacă cu mingi lungi, dar cred că dacă aveam mai multă luciditate mai puteam marca. Cred că suntem echipa care a meritat victoria.

(n.r. – dacă vor fi făcute transferuri în iarnă) Nu știu. Ne vom gândi. Vom face o analiză. Echipa a crescut de la meci la meci, nu a fost ușor să legi echipa în timpul campionatului, dar cred că am făcut o treabă bună. Mai avem un meci de Cupă, la Buzău, contra Sloboziei, și sper să câștigăm și acel meci pentru a termina cu o impresie pozitivă”, a declarat Ovidiu Burcă, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Braşov – Dinamo 0-2! Victorie importantă reuşită de „câini”

Victorie pentru formația din „Ștefan cel Mare”, în ultimul meci din 2022. Vasile Buhăescu a deschis scorul în duelul cu FC Brașov în prima repriză, din penalty. Iulian Roșu a stabilit scorul final în minutul 63, cu un șut superb de la 16 metri.

Dinamo s-a apropiat la două puncte de ultimul loc de play-off, ocupat de Buzău. „Câinii” au profitat şi de paşii greşiţi realizaţi de celealte echipe pretendente la primele şase locuri din eşalonul secund, şi anume înfrângerea celor de la Csikszereda, şi egalul celor de la Unirea Dej, precum şi remiza înregistrată de Buzău.

În ultimele trei runde din sezonul rgeular, care se vor disputa în 2023, Dinamo se va duela cu Unirea Constanţa, Politehnica Timişoara şi Şelimbăr.

Recomandări
  • Ovidiu Burcă, mesaj de luptă după Braşov – Dinamo 0-2
  • „Câinii” s-au apropiat la două puncte de play-off

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Bară a lui Ganea în startul partidei 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și