Închide meniul

Alexandru Creţu, declaraţii uluitoare după ce a fost eliminat cu FC U Craiova: „Ăsta a fost obiectivul! E mai important campionatul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 decembrie 2022, 22:47

Reclamă
Alexandru Creţu, declaraţii uluitoare după ce a fost eliminat cu FC U Craiova: „Ăsta a fost obiectivul! E mai important campionatul!

Alexandru Crețu, mijlocașul de la Universitatea Craiova

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Alexandru Creţu, declaraţii uluitoare după ce a fost eliminat cu FC U Craiova. Mijlocaşul Universităţii Craiova a spus că a luat intenţionat al doilea cartonaş galben pentru a fi eliminat şi a fi suspendat la meciul din Cupă cu FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul Universităţii Craiova se poate alege cu o suspendare mare, pentru faptul că a premeditat eliminarea. Creţu a avut o seară de coşmar în Universitatea Craiova – FC U Craiova 0-2: a greşit la ambele goluri.

Alexandru Creţu, declaraţii uluitoare după ce a fost eliminat cu FC U Craiova

„Am pierdut mingea la ambele goluri, apoi s-a înscris. Îmi pare rău. E un moment dificil pentru noi, cred că e doar vina noastră. Îmi pare rău de rezutlat! Nu înțeleg de ce nu am avut energie astăzi, e frustrant.

Da, două galbene înseamnă că voi sta în Cupă și nu voi fi suspendat în campionat. Ăsta a fost obiectivul, clar. Am considerat că e mai important campionatul”, a spus Alexandru Creţu la digisport.ro.

Mirel Rădoi l-a contrazis pe Creţu şi a spus că nu era în plan acest lucru.  ”Puteam să facem asta și cu Nistor, cu toți. Așa a reacționat el pe moment, pentru că știa că are trei cartonașe. Nu vor fi măsuri”, acomentat Mirel Rădoi.

Reclamă

Universitatea Craiova – FC U Craiova 0-2. Victorie uriaşă pentru echipa lui Adrian Mititelu

Universitatea Craiova a pierdut derby-ul local cu FC U 1948 Craiova, scor 0-2 (0-0), sâmbătă seara, pe Stadionul ”Ion Oblemenco”, în etapa a 19-a a Superligii de fotbal. Echipa antrenată de Nicolo Napoli s-a impus prin golurile marcate de William Baeten (50) şi George Ganea (60).

La meci au asistat 24.548 spectatori. Jocul a fost întrerupt de trei ori în prima repriză (min. 2, 11 şi 18) din cauza petardelor, fumigenelor şi torţelor aruncate pe teren de suporterii celor două echipe. La ultima întrerupere, arbitrul a trimis echipele la cabine pentru aproape zece minute.

FC U 1948 Craiova a învins-o pentru prima oară pe Universitatea în prima ligă, după trei victorii la rând ale gazdelor de sâmbătă. Universitatea venea după şase etape fără înfrângere, patru victorii şi două egaluri.

Reclamă 4 / 0/3

FC U 1948 Craiova nu mai câştigase în campionat de opt etape (două egaluri, şase înfrângeri). În tur, Universitatea s-a impus cu 2-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și