Închide meniul

Ioan Andone a fost pe lista lui Gigi Becali pentru a o prelua pe FCSB: „Te-aş lua, dar eşti prea dinamovist!”

Viviana Moraru Publicat: 7 decembrie 2022, 17:59

Reclamă
Ioan Andone a fost pe lista lui Gigi Becali pentru a o prelua pe FCSB: „Te-aş lua, dar eşti prea dinamovist!

Ioan Andone a fost pe lista lui Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Ioan Andone a dezvăluit că a fost pe lista lui Gigi Becali la FCSB! Fostul antrenor al lui Dinamo a declarat că a purtat o discuţie cu patronul roş-albaştrilor în urmă cu ceva ani, însă negocierile nu s-au finalizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone, ajuns la 62 de ani, se află fără angajament după ce ultima dată a fost director tehnic la Voluntari. Ca antrenor, ultima dată „Fălcosul” a pregătit-o pe Dinamo, în sezonul 2016-2017.

Ioan Andone a fost pe lista lui Gigi Becali la FCSB

Ioan Andone a declarat că a refuzat propunerea lui Gigi Becali de a o prelua pe FCSB, trecutul său dinamovist fiind unul dintre motivele deciziei sale. Fostul antrenor al lui Dinamo a dezvăluit că latifundiarul din Pipera nu s-ar fi implicat peste el la echipă, aşa cum este convins că i-a dat mână liberă şi lui Nicolae Dică.

Mai mult decât atât, Andone a analizat şi tactica abordată de Gigi Becali la FCSB. Tehnicianul susţine că toţi cei care ajung să îi pregătească pe roş-albaştrii îşi asumă faptul că patronul are autoritate supremă în cadrul clubului.

„Eu nu m-aș duce. Am avut o discuție cu Gigi, acum mai mulți ani. ‘Bă, pe tine te-aș lua antrenor, dar tu ești prea dinamovist’. Nici nu s-a pus problema că îmi face el echipa, sau schimbări. ‘Bă, Gigi, orice ofertă mi-ai face, nu aș putea’.

Reclamă

Eu am fost și patru ani antrenor la Dinamo, pe lângă că am fost jucător. Nu că nu aș putea lucra cu el, că sunt niște reguli pe care le pui la început. Pe Dică am auzit că l-a lăsat, ți-o spun din sursă sigură. Nu a avut rezultate, s-a curățat.

Nu am făcut niciodată în 25 de ani de antrenorat schimbări în prima repriză. Numai dacă am avut jucători accidentați, s-a cerut afară, doctorul mi-a cerut să îl schimb. A fost inspirat, jucătorul care l-a băgat înscrie la câteva minute.

Poate a făcut-o Strizu, poate a făcut-o Pintilii, poate Gigi. Nu am lucrat cu asemenea patron, am avut și eu patroni răi. N-am trăit vremurile alea să-ți comande din tribune schimbările. Și nu cred că numai la FCSB se întâmplă.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă sunt banii lui, știi cum zice el: ‘eu fac echipa, eu fac schimbările’. Tu accepți ca antrenor să te duci acolo, îți meriți soarta.

Eu sunt convins că Gigi le zice din prima clipă. Dacă tu accepți ca antrenor să îți fie trecut FCSB e problema ta, nu e problema noastră”, a declarat Ioan Andone, pentru fanatik.ro.

Viorel Moldovan, reacție vehementă la adresa lui Leo Strizu

Viorel Moldovan a avut o reacție vehementă la adresa Lui Leo Strizu, după ce acesta a fost numit antrenor „principal” la FCSB. Fostul internațional român susține că antrenorul roș-albaștrilor nu se respectă, dacă alege să îndeplinească ordinele lui Gigi Becali.

„Imixtiunea asta la FCSB a patronului e de când lumea, nu e o noutate, o ştim prea bine… nu că a ieşit acum Strizu şi a confirmat ceea ce ştiam toţi.

Da, a recunoscut omul această imixtiune. Patronul decide în totalitate tot ceea ce se întâmplă acolo. Şi, dacă asculţi, ai angajament, bine mersi, trebuie să asculţi.

Eu cred că mai sunt cazuri şi din din altă parte unde există imixtiune, dar nu sunt atât de mediatize. Cred că există chiar la noi în campionat.

Şi afară mai sunt cazuri… acum e clar că, dacă accepţi lucrul ăsta, e problema ta, dar te descalifici ca antrenor, nu mai ai respect pentru meseria asta. Tu nu te respecţi”, a declarat Viorel Moldovan, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și