Închide meniul

Un nou cutremur în Liga 1! UTA a primit interdicție la transferuri de la FIFA

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2022, 17:10

Reclamă
Un nou cutremur în Liga 1! UTA a primit interdicție la transferuri de la FIFA

UTA a primit interdicție la transferuri

Jucătorii de la UTA, în timpul unui meci / Hepta

UTA a primit interdicție la transferuri din partea FIFA. Problemele continuă la clubul arădean. „Bătrâna Doamnă” e într-o situație delicată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA nu are probleme doar pe plan sportiv, ci și dificultăți de manieră financiară. În ciuda discursului conducătorilor, care au asigurat că au plătit toate salariile și primele la zi, FIFA a sancționat echipa antrenată de Laszlo Balint.

UTA a primit interdicție la transferuri

UTA apare pe lista echipelor din campionatul României cu interdicție la transferuri pe platforma oficială a FIFA, Transfer Matching System.

La începutul stagiunii, șefii de la UTA au impus obiectiv calificarea în play-off. „Bătrâna Doamnă” a început campania cu 1,7 milioane de euro în plus în conturi, în urma transferului lui David Miculescu la FCSB. Situația actuală este însă departe de acel moment.

În Liga 1, UTA ocupă penultima poziție în Liga 1, fără victorie din luna septembrie. Arădenii au trei înfrângeri în ultimele cinci etape și tremură pentru evitarea de retrogradării.

Reclamă

Alături de UTA, au mai fost sancționate cu interdicție la transferuri și Mioveni, Rapid, cât și Dinamo.

Șefii de la UTA au negat problemele financiare

La începutul lunii decembrie, conducerea celor de la UTA a emis un comunicat în care precizează că situația de la club este sub control și că toate salariile și primele sunt achitate la zi.

„Având în vedere continuarea campaniei de discreditare a UTA-ei în mass media, dorim să informăm publicul că situația clubului este stabilă, în contradictoriu cu criza economică actuală.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii, staff-ul şi angajații clubului au salariile şi primele achitate la zi, clubul nostru nu a inițiat vreun împrumut bancar, cum speculează presa, şi nu are cesionate în avans drepturile TV, procedeu folosit de mai multe cluburi din Superligă.

Sperăm că stabilitatea şi condițiile asigurate pentru performanță să se reflecte în curând şi în rezultatele echipei”, se arată în comunicat.

Jucătorii de la CS Mioveni au protestat în partida cu FCSB

Mioveni, ultima clasată din Liga 1, nu și-a plătit nici ea jucătorii și antrenorii. Drept urmare, fotbaliștii au luat decizia să protesteze la partida jucată cu FCSB pe Arena Națională, în urmă cu două etape.

Oaspeții au ieșit cu 10 minute întârziere de la vestiare. Digisport.ro. a scris că jucătorii nici măcar nu s-au antrenat săptămână trecută. Jucătorii lui CS Mioveni au făcut doar antrenamente ușoare, pentru a evita eventualele accidentări.

CS Mioveni a pierdut cu 1-5 meciul cu FCSB.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată 21:51 Dennis Politic, „dublă” pentru Dinamo în turul barajului cu Csikszereda! Meci de senzaţie făcut de atacantul „câinilor” 21:30 Palermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 21:20 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK Vezi toate știrile
Citește și