Închide meniul

Un nou cutremur în Liga 1! UTA a primit interdicție la transferuri de la FIFA

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2022, 17:10

Reclamă
Un nou cutremur în Liga 1! UTA a primit interdicție la transferuri de la FIFA

UTA a primit interdicție la transferuri

Jucătorii de la UTA, în timpul unui meci / Hepta

UTA a primit interdicție la transferuri din partea FIFA. Problemele continuă la clubul arădean. „Bătrâna Doamnă” e într-o situație delicată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA nu are probleme doar pe plan sportiv, ci și dificultăți de manieră financiară. În ciuda discursului conducătorilor, care au asigurat că au plătit toate salariile și primele la zi, FIFA a sancționat echipa antrenată de Laszlo Balint.

UTA a primit interdicție la transferuri

UTA apare pe lista echipelor din campionatul României cu interdicție la transferuri pe platforma oficială a FIFA, Transfer Matching System.

La începutul stagiunii, șefii de la UTA au impus obiectiv calificarea în play-off. „Bătrâna Doamnă” a început campania cu 1,7 milioane de euro în plus în conturi, în urma transferului lui David Miculescu la FCSB. Situația actuală este însă departe de acel moment.

În Liga 1, UTA ocupă penultima poziție în Liga 1, fără victorie din luna septembrie. Arădenii au trei înfrângeri în ultimele cinci etape și tremură pentru evitarea de retrogradării.

Reclamă

Alături de UTA, au mai fost sancționate cu interdicție la transferuri și Mioveni, Rapid, cât și Dinamo.

Șefii de la UTA au negat problemele financiare

La începutul lunii decembrie, conducerea celor de la UTA a emis un comunicat în care precizează că situația de la club este sub control și că toate salariile și primele sunt achitate la zi.

„Având în vedere continuarea campaniei de discreditare a UTA-ei în mass media, dorim să informăm publicul că situația clubului este stabilă, în contradictoriu cu criza economică actuală.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii, staff-ul şi angajații clubului au salariile şi primele achitate la zi, clubul nostru nu a inițiat vreun împrumut bancar, cum speculează presa, şi nu are cesionate în avans drepturile TV, procedeu folosit de mai multe cluburi din Superligă.

Sperăm că stabilitatea şi condițiile asigurate pentru performanță să se reflecte în curând şi în rezultatele echipei”, se arată în comunicat.

Jucătorii de la CS Mioveni au protestat în partida cu FCSB

Mioveni, ultima clasată din Liga 1, nu și-a plătit nici ea jucătorii și antrenorii. Drept urmare, fotbaliștii au luat decizia să protesteze la partida jucată cu FCSB pe Arena Națională, în urmă cu două etape.

Oaspeții au ieșit cu 10 minute întârziere de la vestiare. Digisport.ro. a scris că jucătorii nici măcar nu s-au antrenat săptămână trecută. Jucătorii lui CS Mioveni au făcut doar antrenamente ușoare, pentru a evita eventualele accidentări.

CS Mioveni a pierdut cu 1-5 meciul cu FCSB.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și