Închide meniul

Alessandro Nesta, reacție sfâșietoare după moartea lui Sinisa Mihajlovic: „Mister, ai fost un războinic!”

Cosmin Olteanu Publicat: 16 decembrie 2022, 19:28

Reclamă
Alessandro Nesta, reacție sfâșietoare după moartea lui Sinisa Mihajlovic: Mister, ai fost un războinic!”

Alessandro Nesta, reacție sfâșietoare după moartea lui Sinisa Mihajlovic

Sinisa Mihajlovic/profimedia

Alessandro Nesta a avut o reacție sfâșietoare, pe contul personal de Twitter, după moartea fostului său coechipier, Sinisa Mihajlovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sinisa Mihajlovic a decedat la vârsta de 53 de ani, după ce s-a luptat mai mulți ani cu leucemia.

Alessandro Nesta, reacție sfâșietoare după moartea lui Sinisa Mihajlovic

Fostul coechiper al lui Mihajlovic, Alessandro Nesta, a postat un mesaj emoționant, pe Twitter, după decesul acestuia.

„Mister, ai fost un războinic. Un exemplu pentru noi toți și mai ales pentru mine… Nu te voi uita niciodată”, a scris Alessandro Nesta, pe contul personal de Twitter.

Reclamă

Alessandro Nesta și Sinisa Mihajlovic au jucat împreună la Lazo, timp de patru ani, în perioada 1998-2002.

În iulie 2019, Sinisa Mihajlovic a anunțat, în mod public, că suferă de leucemie. La acel moemnt, fostul mare antrenor și jucător declara faptul că va înfrunta boala „cu capul sus”.

„Când am aflat vestea, a fost groaznic. Am plâns zile de-a rândul, m-am gândit cât de repede trece viaţa. Nu am plâns de frică. Voi înfrunta boala, voi lupta aşa cum am făcut întotdeauna, cu capul sus! Este o maladie agresivă, dar pot să o înving!”, spunea Mihajlovic, în 2019.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul postat de Lazio

Inclusiv clubul Lazio a postat un mesaj prin care deplânge dispariția lui Sinisa Mihajlovic.

„Lazio deplânge dispariția lui Sinisa Mihajlovic: un mare om, un războinic pe teren și în viață. Curajul său pe teren a fost al doilea după cel arătat în fața unei boli grave, care nu i-a slăbit niciodată spiritul și temperamentul.

O urmă de neșters va rămâne în istoria Lazio acest luptător cu inimă mare, nu numai pentru că a fost campion al Italiei, ci pentru mesajul de speranță în fața dificultăților pe care l-a reprezentat până în ultimul moment al vieții. Ne vom aminti de el așa cum merită, cu îmbrățișarea infinită a echipei și a oamenilor săi. Sincere condoleanțe familiei”, au scris cei de la Lazio, în mediul online.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și