Închide meniul

Tragedie la Farul! Constantin Gîrjoabă a decedat la 59 de ani. Anunțul făcut de clubul lui Gică Hagi

Cosmin Cioboată Publicat: 17 decembrie 2022, 23:13

Reclamă
Tragedie la Farul! Constantin Gîrjoabă a decedat la 59 de ani. Anunțul făcut de clubul lui Gică Hagi

Constantin Gîrjoabă s-a stins din viață

Constantin Gîrjoabă s-a stins din viață / Facebook Farul Constanța

Tragedie la Farul! Constantin Gîrjoabă a decedat la 59 de ani. Clubul lui Gică Hagi a făcut anunțul trist sâmbătă seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Gîrjoabă a avut mai multe roluri în cadrul clubului din Constanța.

Tragedie la Farul! Constantin Gîrjoabă a decedat la 59 de ani

De-a lungul timpului, Gîrjoabă a fost jucător, antrenor și președinte la Farul. Cea mai mare performanță reușită de acesta a fost medalia de bronz câștigată la Campionatul Mondial U20 din Australia, din 1981.

„Familia Farului este de astăzi mai săracă, după ce fostul jucător, antrenor și președinte al clubului nostru, Constantin Gîrjoabă, a decedat la vârsta de 59 de ani!

A participat, alături de naționala României, la Campionatul Mondial U20 din Australia, unde „tricolorii” au obținut medaliile de bronz!

Reclamă
Reclamă

Farul Constanța transmite condoleanțe familiei și putere de a depăși acest moment!”, a anunțat Farul Constanța, pe contul oficial de Facebook.

Gică Hagi a fost năucit de moartea lui Sinisa Mihajlovic

Vestea decesului lui Constantin Gîrjoabă a venit la o zi după ce Sinisa Mihajlovic s-a stins din viață.

Reclamă

Gică Hagi a fost năucit când a aflat de moartea lui Mihajlovic. „Regele” a transmis un mesaj de condoleanţe pentru familia fostului mare jucător şi antrenor din Serie A, care a încetat din viaţă la 53 de ani.

Fostul internaţional sârb a pierdut cel mai important meci, cel cu o boală cruntă. Mihajlovic suferea de leucemie. A fost diagnosticat pentru prima dată în 2019 şi chiar apăruseră veşti că s-a însănătoşit. Din păcate, boala i-a recidivat în acest an.

Hagi şi Mihajlovic au fost adversari între 1992 şi 1994. Starul Generaţiei de Aur juca la Brescia, în timp ce Sinisa îmbrăca atunci tricoul Romei.

Din păcate, da (n.r. a murit Sinisa Mihajlovic). Astea sunt lucrurile mai importante. Când pleacă cineva e durere mare. Să dea Domnul să fim sănătoşi. A fost un luptător, un jucător fantastic, un om care a stat pe teren cât a putut, a iubit fotbalul.

Condoleanţe. Ce să zic, sunt şi momente din astea când se termină totul, când nu mai suntem. Sunt dureroase. Probabil durerea e mare în familia lui„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă de după meciul FC Voluntari – Farul 1-1.

 

Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!”

0:03

„E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?”

23:37 30 sept.

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

23:32 30 sept.

Parma – Cagliari 2-3. Răzvan Marin şi Dennis Man au marcat în duelul românilor din Serie A! Meci „nebun” pe „Ennio Tardini”

23:26 30 sept.

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari! L-a învins pe portarul din echipa lui Man și Mihăilă cu un șut de „generic”

23:15 30 sept.

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și