Închide meniul

Andrei Vlad, prima reacție după FCSB – FC Botoșani 1-0: „Este foarte greu să stai pe bancă!”

Cosmin Olteanu Publicat: 19 decembrie 2022, 22:50 / Actualizat: 1 februarie 2024, 23:26

Reclamă
Andrei Vlad, prima reacție după FCSB – FC Botoșani 1-0: Este foarte greu să stai pe bancă!”

Andrei Vlad, după FCSB - FC Botoșani 1-0

Andrei Vlad, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Andrei Vlad, prima reacție după FCSB – FC Botoșani 1-0. Andrei Vlad, portarul FCSB-ului, a vorbti despre statutul său la formația bucureșteană, după victoria obținută în fața Botoșaniului, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unicul gol al partidei FCSB – FC Botoșani a fost marcat de Florinel Coman, în minutul 78.

Andrei Vlad, prima reacție după FCSB – FC Botoșani 1-0

Andrei Vlad s-a declarat fericit pentru victoria obținută în fața celor de la FC Botoșani. Totodată, acesta spune că este nemulțumit de statutul de rezervă pe care îl are la FCSB.

„Mă simt foarte bine. Important e că am terminat anul cu o victorie. Am întâlnit o echipă arțăgoasă. Cum am spus meciul trecut, a contat mai puțin că am făcut un meci bun. Acum a contat că am făcut un meci bun. Este foarte greu să stai pe bancă. Toți jucătorii ne dorim să jucăm, dar sunt doar 11 locuri, în cazul meu e doar un loc. Sunt fericit ca am intrat bine.

Acum vreau să mă bucur de vacanță. Vom vedea cine va fi titular. Avem timp. 2022 a fost un an greu pentru mine, că nu am prins multe meciuri. Uite că a venit această șansă și am profitat de ea. Suntem acolo cu victoria din această searâ și nu cred că avem foarte multe puncte până la primul loc”, a declarat Andrei Vlad, la finalul partidei cu FC Botoșani.

Reclamă

Portarul vicecampioanei României a mai spus că nu a avut o favorită la finala de Campionatului Mondial și că și-a dorit un rezultat de egalitate.

„Cred că toată lumea a trăit la intensitate maximă. A fost unul dintre cele mai frumoase meciuri din istorie. Am vrut să fie egal ca să fie spectacol”, a mai spus Andrei Vlad.

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 38 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” Vezi toate știrile
Citește și