Închide meniul

Andrei Vlad, prima reacție după FCSB – FC Botoșani 1-0: „Este foarte greu să stai pe bancă!”

Cosmin Olteanu Publicat: 19 decembrie 2022, 22:50 / Actualizat: 1 februarie 2024, 23:26

Reclamă
Andrei Vlad, prima reacție după FCSB – FC Botoșani 1-0: Este foarte greu să stai pe bancă!”

Andrei Vlad, după FCSB - FC Botoșani 1-0

Andrei Vlad, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Andrei Vlad, prima reacție după FCSB – FC Botoșani 1-0. Andrei Vlad, portarul FCSB-ului, a vorbti despre statutul său la formația bucureșteană, după victoria obținută în fața Botoșaniului, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unicul gol al partidei FCSB – FC Botoșani a fost marcat de Florinel Coman, în minutul 78.

Andrei Vlad, prima reacție după FCSB – FC Botoșani 1-0

Andrei Vlad s-a declarat fericit pentru victoria obținută în fața celor de la FC Botoșani. Totodată, acesta spune că este nemulțumit de statutul de rezervă pe care îl are la FCSB.

„Mă simt foarte bine. Important e că am terminat anul cu o victorie. Am întâlnit o echipă arțăgoasă. Cum am spus meciul trecut, a contat mai puțin că am făcut un meci bun. Acum a contat că am făcut un meci bun. Este foarte greu să stai pe bancă. Toți jucătorii ne dorim să jucăm, dar sunt doar 11 locuri, în cazul meu e doar un loc. Sunt fericit ca am intrat bine.

Acum vreau să mă bucur de vacanță. Vom vedea cine va fi titular. Avem timp. 2022 a fost un an greu pentru mine, că nu am prins multe meciuri. Uite că a venit această șansă și am profitat de ea. Suntem acolo cu victoria din această searâ și nu cred că avem foarte multe puncte până la primul loc”, a declarat Andrei Vlad, la finalul partidei cu FC Botoșani.

Reclamă

Portarul vicecampioanei României a mai spus că nu a avut o favorită la finala de Campionatului Mondial și că și-a dorit un rezultat de egalitate.

„Cred că toată lumea a trăit la intensitate maximă. A fost unul dintre cele mai frumoase meciuri din istorie. Am vrut să fie egal ca să fie spectacol”, a mai spus Andrei Vlad.

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 38 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 16:30 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și