Închide meniul

Un fost rapidist sare în apărarea lui Andrei Vlad: „Nu cred că el ar fi principalul vinovat!”

Cosmin Olteanu Publicat: 17 decembrie 2022, 17:58

Reclamă
Un fost rapidist sare în apărarea lui Andrei Vlad: Nu cred că el ar fi principalul vinovat!”

Andrei Vlad, după FCSB - FC Botoșani 1-0

Andrei Vlad, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Adrian Iencsi, fost jucător și antrenor la Rapid, sare în apărarea lui Andrei Vlad, după ce Gigi Becali l-a criticat pentru golul încasat în FCSB – CFR Cluj, 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unicul gol al partidei FCSB – CFR Cluj a fost marcat de Rangelo Janga, în minutul 69.

Adrian Iencsi sare în apărarea lui Andrei Vlad

Fostul rapidist susține că nu Andrei Vlad este principalul vinovat pentru golul încasat de FCSB în derby-ul cu CFR Cluj. Ba mai mult, acesta îl laudă pe tânărul portar, pentru atitudinea pe care a arătat-o.

„Noi, în general, avem o problemă cu portarii pe ieșirea la centrări. Depinde cum apreciază distanța, cum vine mingea, dacă e executată lovitura liberă în interior sau exterior. Normal, un portar te ajută în asemenea momente, trebuie să iasă, să boxeze sau să prindă. 

La astfel de goluri primite din faze fixe poate fi o greșeală în lanț: o greșeală de marcaj, de comunicare, de atenție. Trebuie să fii foarte concentrat.

Reclamă

La golul primit nu cred că Vlad ar fi principalul vinovat. Ba din contră, am văzut un Vlad foarte activ, foarte implicat. S-a văzut că nu are meciuri în picioare. Nu putem să spunem că a avut un meci perfect, dar este un portar foarte talentat.

Am citit (n.r. disputa dintre Nicolae Dică și Mihai Stoica pe tema lui Andrei Vlad). Nu a fost neapărat un atac. Fiecare și-a exprimat opinia, gândirea la acea fază.

De ce să exagerăm? De pe margine e ușor, de la televizor e și mai ușor. Dar trebuie să fii în iarbă. Depinde cum gestionezi acele momente”, a declarat Adrian Iencsi, la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Vlad se gândește să plece de la FCSB

La finalul partidei Chindia – FCSB, 0-2, Andrei Vlad a declarat faptul că se gândește să părăsească formația bucureșteană, în această iarnă, deoarece nu este mulțumit cu statutul de rezervă.

„Nu am ce sa fac (n.r. în privința statutului de rezervă la FCSB). A trebuit să mă antrenez la fel de intens și să fiu pregătit să intru pe teren.

Am aflat zilele trecute când mi s-a transmis că Fane a suferit o entorsă sau ceva… Nu știu exact ce s-a întâmplat. 

Clar (n.r. că se gândește la o plecare în iarnă) că imi doresc să joc cât mai mult, vine pauza de iarnă și atunci o să iau cea mai bună decizie pentru mine, fie că rămân aici, fie că voi pleca în altă parte. Eu îmi doresc să joc mai mult”, a spus Andrei Vlad, la finalul meciului Chindia – FCSB, scor 0-2.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și