Închide meniul

Erling Haaland, „back in business”! „Cyborg-ul” a marcat după doar 9 minute în Manchester City – Liverpool, primul duel de gală după Cupa Mondială

Viviana Moraru Publicat: 22 decembrie 2022, 22:44

Reclamă
Erling Haaland, „back in business! „Cyborg-ul a marcat după doar 9 minute în Manchester City – Liverpool, primul duel de gală după Cupa Mondială

Erling Haaland, "back in business"!

Erling Haaland, în timpul partidei dintre Manchester City şi Liverpool/ Profimedia

Erling Haaland a revenit în forţă pentru Manchester City, marcând după doar 9 minute în partida cu Liverpool. Starul norvegian îşi continuă forma de vis, chiar dacă nu a fost prezent la Campionatul Mondial care s-a încheiat recent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a deschis scorul în partida din Cupa Ligii Angliei. Manchester City şi Liverpool dispută primul mare duel, după încheierea Cupei Mondiale din Qatar.

Erling Haaland a marcat după doar 9 minute în Manchester City – Liverpool

Erling Haaland şi-a încărcat „bateriile” în pauza competiţională datorată Campionatului Mondial. Starul lui Manchester City a avut nevoie de doar nouă minute pentru a marca în partida cu rivalii de la Liverpool.

„Cyborg-ul” norvegian a profitat de o pasă perfectă primită de la Kevin de Bruyne şi a înscris, chiar din spatele fundaşului central al lui Jurgen Klopp, Joe Gomez.

Reclamă

Graţie golului marcat contra „cormoranilor”, Erling Haaland a ajuns la cifre fabuloase în tricoul lui Manchester City. În cele 19 partide în care a evoluat, în toate competiţiile, norvegianul a marcat 23 de goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte trei reuşite.

Starul „cetăţenilor” este golgheter la zi în Premier League, cu 18 reuşite, cu 6 mai multe decât Harry Kane, atacantul care evoluează la Tottenham.

Ce a răspuns Erling Haaland când a fost întrebat despre rivalitatea cu Kylian Mbappe

Erling Haaland a fost întrebat despre rivalitatea cu Kylian Mbappe şi dacă aceasta seamănă cu cea dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Atacantul lui Manchester City a anunţat că el nu se compară cu alţi jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Mbappe şi Haaland vin după un an excelent, cu multe reuşite. Francezul a marcat 55 de goluri în 55 de meciuri, iar norvegianul şi-a trecut în cont 42 de reuşite în 40 de partide.

„O rivalitate între mine şi Kylian Mbappe cum a fost cea dintre Messi şi Ronaldo? Poate fi un lucru pozitiv, Messi şi Ronaldo s-au ridicat unul pe celălalt, a fost rivalitatea dintre Barcelona şi Real Madrid, una perfectă. Dar eu nu mă compar cu alţii”, a spus Erling Haaland, citat de Viaplay.

În acest moment, Haaland (22 de ani) este cotat la 170 de milioane de euro, în timp ce Mbappe, care a împlinit marţi 24 de ani, are o cotă de piaţă de 160 de milioane de euro. Kylian are un atu uriaş în faţa lui Haaland, fiind deja campion mondial cu o echipă a Franţei care are şanse mult mai mari la trofee decât cea a Norvegiei.

Mbappe a câştigat în carieră deja 14 trofee, dintre care cinci titluri în Ligue 1 şi Cupa Mondială din 2018. De partea cealaltă, Haaland nu se poate lăuda decât cu trei trofee în Austria şi cu Cupa Germaniei.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și