Închide meniul

Erling Haaland, „back in business”! „Cyborg-ul” a marcat după doar 9 minute în Manchester City – Liverpool, primul duel de gală după Cupa Mondială

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 decembrie 2022, 22:44

Erling Haaland, „back in business! „Cyborg-ul a marcat după doar 9 minute în Manchester City – Liverpool, primul duel de gală după Cupa Mondială

Erling Haaland, "back in business"!

Erling Haaland, în timpul partidei dintre Manchester City şi Liverpool/ Profimedia

Erling Haaland a revenit în forţă pentru Manchester City, marcând după doar 9 minute în partida cu Liverpool. Starul norvegian îşi continuă forma de vis, chiar dacă nu a fost prezent la Campionatul Mondial care s-a încheiat recent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a deschis scorul în partida din Cupa Ligii Angliei. Manchester City şi Liverpool dispută primul mare duel, după încheierea Cupei Mondiale din Qatar.

Erling Haaland a marcat după doar 9 minute în Manchester City – Liverpool

Erling Haaland şi-a încărcat „bateriile” în pauza competiţională datorată Campionatului Mondial. Starul lui Manchester City a avut nevoie de doar nouă minute pentru a marca în partida cu rivalii de la Liverpool.

„Cyborg-ul” norvegian a profitat de o pasă perfectă primită de la Kevin de Bruyne şi a înscris, chiar din spatele fundaşului central al lui Jurgen Klopp, Joe Gomez.

Reclamă

Graţie golului marcat contra „cormoranilor”, Erling Haaland a ajuns la cifre fabuloase în tricoul lui Manchester City. În cele 19 partide în care a evoluat, în toate competiţiile, norvegianul a marcat 23 de goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte trei reuşite.

Starul „cetăţenilor” este golgheter la zi în Premier League, cu 18 reuşite, cu 6 mai multe decât Harry Kane, atacantul care evoluează la Tottenham.

Ce a răspuns Erling Haaland când a fost întrebat despre rivalitatea cu Kylian Mbappe

Erling Haaland a fost întrebat despre rivalitatea cu Kylian Mbappe şi dacă aceasta seamănă cu cea dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Atacantul lui Manchester City a anunţat că el nu se compară cu alţi jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Mbappe şi Haaland vin după un an excelent, cu multe reuşite. Francezul a marcat 55 de goluri în 55 de meciuri, iar norvegianul şi-a trecut în cont 42 de reuşite în 40 de partide.

„O rivalitate între mine şi Kylian Mbappe cum a fost cea dintre Messi şi Ronaldo? Poate fi un lucru pozitiv, Messi şi Ronaldo s-au ridicat unul pe celălalt, a fost rivalitatea dintre Barcelona şi Real Madrid, una perfectă. Dar eu nu mă compar cu alţii”, a spus Erling Haaland, citat de Viaplay.

În acest moment, Haaland (22 de ani) este cotat la 170 de milioane de euro, în timp ce Mbappe, care a împlinit marţi 24 de ani, are o cotă de piaţă de 160 de milioane de euro. Kylian are un atu uriaş în faţa lui Haaland, fiind deja campion mondial cu o echipă a Franţei care are şanse mult mai mari la trofee decât cea a Norvegiei.

Mbappe a câştigat în carieră deja 14 trofee, dintre care cinci titluri în Ligue 1 şi Cupa Mondială din 2018. De partea cealaltă, Haaland nu se poate lăuda decât cu trei trofee în Austria şi cu Cupa Germaniei.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și