Închide meniul

Nu i-a priit Cupa Mondială! Pep Guardiola l-a desființat pe unul dintre jucătorii lui Manchester City: „S-a întors gras la antrenamente”

Sebastian Cristian Publicat: 24 decembrie 2022, 12:38

Reclamă
Nu i-a priit Cupa Mondială! Pep Guardiola l-a desființat pe unul dintre jucătorii lui Manchester City: S-a întors gras la antrenamente”

Pep Guardiola l-a desființat pe unul dintre jucătorii lui City: „A revenit gras la antrenamente”

Profimedia

Nu i-a priit Cupa Mondială! Pep Guardiola l-a desființat pe Kalvin Phillips, unul dintre jucătorii bine cotați ai lui Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenit de la Cupa Mondială, mijlocașul englez nu a fost inclus în planurile lui Guardiola pentru meciul din optimile Cupei Ligii cu Liverpool.

Nu i-a priit Cupa Mondială! Pep Guardiola l-a desființat pe unul dintre jucătorii lui City

Prezent în lotul Angliei de la Mondialul qatarez, Kalvin Phillips a fost folosit în două meciuri de Gareth Southgate. De fiecare dată însă, mijlocașul defensiv a intrat de pe banca de rezerve.

„Kalvin Phillips nu este accidentat, ci are kilograme în plus. Nu știu de ce s-a întâmplat asta, dar s-a întors gras la antrenamente și a nu putut juca în acest meci. Voi avea o conversație privată cu el. Când va fi pregătit, îl voi folosi, avem mare nevoie de el”, a declarat Pep Guardiola, conform BBC.

Kalvin Phillips a fost transferat de City de la Leeds, vara trecută, pentru 45 de milioane de lire sterline. În ciuda sumei mari de transfer, englezul nu a reușit să se impună în formația antrenată de Guardiola.

Reclamă

Pep Guardiola a luat decizia finală, după ce a fost contactat de naționala Braziliei

Pep Guardiola a luat decizia finală, după ce a fost contactat de naționala Braziliei pentru a-l înlocui pe Tite pe postul de selecționer. Publicația spaniolă Mundo Deportivo a anunțat că tehnicianul de la Manchester City nu ia în calcul să accepte oferta Federației sud-americane, deoarece „se simt fericit” la cârma campioanei Angliei.

Guardiola a semnat recent prelungirea contractului cu City până în 2025 și își dorește să ducă la bun sfârșit înțelegerea, chiar dacă oferta venită din Brazilia este extrem de tentantă.

Tite a părăsit postul de selecționer al Braziliei după eliminarea de la Campionatul Mondial din Qatar, iar oficialii sud-americani caută acum un înlocuitor pe măsură.

Reclamă 4 / 0/3

În ultimele zile s-a vehiculat intens numele lui Pep Guardiola ca posibil urmaș pentru Tite. Între timp, jurnaliștii Mundo Deportivo au aflat decizia finală luată de antrenorul spaniol.

„Pep Guardiola este motivat în legătură cu proiectul de la Manchester City. Este decis să-și continue cariera la un club unde se simte fericit. Pep Guardiola este marele vis al Braziliei. El a mai fost contactat și în urmă cu 3 ani și a fost primul nume de pe listă și acum.

Pep Guardiola nu ia în calcul această posibilitate, după cum a aflat Mundo Deportivo. Prezentul îl convinge pe Pep Guardiola, care tocmai și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025. Relația sa cu conducerea clubului este extrordinară”, a notat Mundo Deportivo.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți Vezi toate știrile
Citește și