Închide meniul

Nu i-a priit Cupa Mondială! Pep Guardiola l-a desființat pe unul dintre jucătorii lui Manchester City: „S-a întors gras la antrenamente”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 decembrie 2022, 12:38

Nu i-a priit Cupa Mondială! Pep Guardiola l-a desființat pe unul dintre jucătorii lui Manchester City: S-a întors gras la antrenamente”

Pep Guardiola l-a desființat pe unul dintre jucătorii lui City: „A revenit gras la antrenamente”

Profimedia

Nu i-a priit Cupa Mondială! Pep Guardiola l-a desființat pe Kalvin Phillips, unul dintre jucătorii bine cotați ai lui Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenit de la Cupa Mondială, mijlocașul englez nu a fost inclus în planurile lui Guardiola pentru meciul din optimile Cupei Ligii cu Liverpool.

Nu i-a priit Cupa Mondială! Pep Guardiola l-a desființat pe unul dintre jucătorii lui City

Prezent în lotul Angliei de la Mondialul qatarez, Kalvin Phillips a fost folosit în două meciuri de Gareth Southgate. De fiecare dată însă, mijlocașul defensiv a intrat de pe banca de rezerve.

„Kalvin Phillips nu este accidentat, ci are kilograme în plus. Nu știu de ce s-a întâmplat asta, dar s-a întors gras la antrenamente și a nu putut juca în acest meci. Voi avea o conversație privată cu el. Când va fi pregătit, îl voi folosi, avem mare nevoie de el”, a declarat Pep Guardiola, conform BBC.

Kalvin Phillips a fost transferat de City de la Leeds, vara trecută, pentru 45 de milioane de lire sterline. În ciuda sumei mari de transfer, englezul nu a reușit să se impună în formația antrenată de Guardiola.

Reclamă

Pep Guardiola a luat decizia finală, după ce a fost contactat de naționala Braziliei

Pep Guardiola a luat decizia finală, după ce a fost contactat de naționala Braziliei pentru a-l înlocui pe Tite pe postul de selecționer. Publicația spaniolă Mundo Deportivo a anunțat că tehnicianul de la Manchester City nu ia în calcul să accepte oferta Federației sud-americane, deoarece „se simt fericit” la cârma campioanei Angliei.

Guardiola a semnat recent prelungirea contractului cu City până în 2025 și își dorește să ducă la bun sfârșit înțelegerea, chiar dacă oferta venită din Brazilia este extrem de tentantă.

Tite a părăsit postul de selecționer al Braziliei după eliminarea de la Campionatul Mondial din Qatar, iar oficialii sud-americani caută acum un înlocuitor pe măsură.

Reclamă 4 / 0/3

În ultimele zile s-a vehiculat intens numele lui Pep Guardiola ca posibil urmaș pentru Tite. Între timp, jurnaliștii Mundo Deportivo au aflat decizia finală luată de antrenorul spaniol.

„Pep Guardiola este motivat în legătură cu proiectul de la Manchester City. Este decis să-și continue cariera la un club unde se simte fericit. Pep Guardiola este marele vis al Braziliei. El a mai fost contactat și în urmă cu 3 ani și a fost primul nume de pe listă și acum.

Pep Guardiola nu ia în calcul această posibilitate, după cum a aflat Mundo Deportivo. Prezentul îl convinge pe Pep Guardiola, care tocmai și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025. Relația sa cu conducerea clubului este extrordinară”, a notat Mundo Deportivo.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și