Închide meniul

Edi Iordănescu i-a trimis scrisoarea lui Moș Crăciun! Ce își dorește selecționerul României

Cosmin Olteanu Publicat: 24 decembrie 2022, 19:02

Reclamă
Edi Iordănescu i-a trimis scrisoarea lui Moș Crăciun! Ce își dorește selecționerul României

Edi Iordănescu i-a trimis scrisoarea lui Moș Crăciun

Edi Iordănescu, în timpul unei conferințe de presă/profimedia

Edi Iordănescu i-a trimis scrisoarea lui Moș Crăciun! Selecționerul României a dezvăluit ce își dorește în 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a fost numit selecționerul României în luna ianuarie a acestui an.

Edi Iordănescu i-a trimis scrisoarea lui Moș Crăciun

Într-o postare pe contul personal de Instagram, Edi Iordănescu a dezvăluit că dorința sa pentru anul 2023 este aceea de a califica naționala României la EURO 2024, care va avea loc în Germania.

„Craciun fericit tuturor!!!

Eu mi-am pus dorinta….Germania !! Hai Romania !! 🇷🇴 #Romania laEuro2024”, este mesajul postat de Edi Iordănescu, pe Instagram.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Edi Iordanescu (@ediiordanescu)

Edi Iordănescu nu concepe ca Românie să rateze EURO 2024

În conferința de presă dinaintea partidei amicale cu Moldova, din luna noiembrie, Edi Iordănescu și-a exprimat din nou convingerea în legătură cu faptul că România va fi prezentă la EURO 2024.

„Am convingere foarte mare că ne vom califica. Dacă continuăm lucrurile pe care noi le facem și nu sunt vizibile, și e normal să nu fie vizibile, vom începe să fim și eficienți. De ce spun asta? Dumneavoastră analizați jocul și rezultatul, dar nu vedeți restul zilei.

Reclamă 4 / 0/3

Simt preocuparea grupului de a se aduna mai mult, de a funcționa mai mult împreună, de a-și însuși mesajele noastre, un grad mai mare de asimilare. Automat îi angrenează și pe cei tineri, debutanți. Văd o altă convingere de a lupta și văd încredere că avem șansa noastră. Dacă ne vom îmbunătăți toate momentele jocului și vom avea alt curaj, sunt sigur că vom fi la EURO. Este convingerea mea.

Este încrederea mea, speranța mea. Eu sunt sigur că împreună putem duce echipa națională la EURO. Avem nevoie și de puțină șansă, șansa de a avea jucători sănătoși și capacitatea lor de a se lupta pentru a se impune la club”, declara Edi Iordănescu, în luna noiembrie.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și