Închide meniul

Edi Iordănescu i-a trimis scrisoarea lui Moș Crăciun! Ce își dorește selecționerul României

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 24 decembrie 2022, 19:02

Edi Iordănescu i-a trimis scrisoarea lui Moș Crăciun! Ce își dorește selecționerul României

Edi Iordănescu i-a trimis scrisoarea lui Moș Crăciun

Edi Iordănescu, în timpul unei conferințe de presă/profimedia

Edi Iordănescu i-a trimis scrisoarea lui Moș Crăciun! Selecționerul României a dezvăluit ce își dorește în 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a fost numit selecționerul României în luna ianuarie a acestui an.

Edi Iordănescu i-a trimis scrisoarea lui Moș Crăciun

Într-o postare pe contul personal de Instagram, Edi Iordănescu a dezvăluit că dorința sa pentru anul 2023 este aceea de a califica naționala României la EURO 2024, care va avea loc în Germania.

„Craciun fericit tuturor!!!

Eu mi-am pus dorinta….Germania !! Hai Romania !! 🇷🇴 #Romania laEuro2024”, este mesajul postat de Edi Iordănescu, pe Instagram.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Edi Iordanescu (@ediiordanescu)

Edi Iordănescu nu concepe ca Românie să rateze EURO 2024

În conferința de presă dinaintea partidei amicale cu Moldova, din luna noiembrie, Edi Iordănescu și-a exprimat din nou convingerea în legătură cu faptul că România va fi prezentă la EURO 2024.

„Am convingere foarte mare că ne vom califica. Dacă continuăm lucrurile pe care noi le facem și nu sunt vizibile, și e normal să nu fie vizibile, vom începe să fim și eficienți. De ce spun asta? Dumneavoastră analizați jocul și rezultatul, dar nu vedeți restul zilei.

Reclamă 4 / 0/3

Simt preocuparea grupului de a se aduna mai mult, de a funcționa mai mult împreună, de a-și însuși mesajele noastre, un grad mai mare de asimilare. Automat îi angrenează și pe cei tineri, debutanți. Văd o altă convingere de a lupta și văd încredere că avem șansa noastră. Dacă ne vom îmbunătăți toate momentele jocului și vom avea alt curaj, sunt sigur că vom fi la EURO. Este convingerea mea.

Este încrederea mea, speranța mea. Eu sunt sigur că împreună putem duce echipa națională la EURO. Avem nevoie și de puțină șansă, șansa de a avea jucători sănătoși și capacitatea lor de a se lupta pentru a se impune la club”, declara Edi Iordănescu, în luna noiembrie.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și