Închide meniul
Video

Iga Swiatek, cuprinsă de spiritul Crăciunului la World Tennis League! Apariție savuroasă a liderului mondial, în exclusivitate pe AntenaPLAY

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 decembrie 2022, 20:04

Iga Swiatek a făcut show la World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY

Iga Swiatek a făcut show la World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY

Iga Swiatek este cuprinsă de spiritul Crăciunului, la World Tennis League. Liderul mondial a avut o apariție savuroasă la super-turneul transmis în exclusivitate pe AntenaPLAY. Sportiva din Polonia a venit la marginea terenului, în timpul meciului dintre Felix Auger-Aliassime și Alexander Zverev, purtând o căciulă de Moș Crăciun pe cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iga Swiatek a fost învinsă de Elena Rybakina, scor 3-6, 1-6, în finala feminină de la turneul demonstrativ din Dubai. Totuși, înfrângerea nu i-a stricat starea de spirit polonezei, în Ajunul Crăciunului.

Iga Swiatek, cuprinsă de spiritul Crăciunului la World Tennis League!

În timpul finalei masculine, câștigată de Auger-Aliassime în fața lui Zverev, scor 6-4, 6-3, Swiatek și-a făcut o intrare spectaculoasă în arenă.

Liderul WTA a venit pe bancă, în timpul unei pauze, cu o căciulă de Moș Crăciun pe cap. Sportiva de 21 de ani a părut să se simtă excelent și a început să danseze la marginea terenului, în așteptarea reluării meciului.

Iga Swiatek a încheiat 2022 pe primul loc în clasamentul WTA, cu 11.085 de puncte. Poloneza a avut un an de vis, reușind să câștige două titluri de Grand Slam, la Roland Garros și US Open.

Reclamă

Show nebun la World Tennis League, pe AntenaPLAY

Show nebun la World Tennis League, pe AntenaPLAY. Finala masculină dintre Felix Auger Aliassime și Alexander Zverev a oferit schimburi spectaculoase, cei doi fiind ovaționați de publicul prezent pe arena din Dubai.

Partida dintre Auger-Aliassime și Zverev a oferit un punct spectaculos la scorul de 4-4, în primul set. Ambii jucători au oferit momente de magie, schimbul fiind în cele din urmă câștigat de canadian, după ce neamțul a trimis mingea în fileu.

Schimbul fabulos a fost format din 20 de lovituri ale celor doi jucători, ambii fiind puși atât în defensivă, cât și în ofensivă. Fanii prezenți pe arena din Dubai

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, câteva puncte mai târziu, cei doi au oferit alt moment de magie. Și de această, Felix Auger Aliassime a avut câștig de cauză. Canadianul a reușit să închidă punctul cu o scurtă de senzație, care a ridicat din nou publicul în picioare.

Patrick Mouratoglou, lovit cu o minge de Holger Rune, pe AntenaPLAY

Patrick Mouratoglou a fost lovit, din greşeală, cu o minge de Holger Rune, la World Tennis League. Antrenorul Simonei Halep a fost vizibil amuzat de faza oferită de „elevul” său.

Patrick Mouratoglou a fost prezent la World Tennis League, pentru a fi alături de „elevul” său, Holger Rune. Jucătorul danez a intrat în scenă la partida de dublu mix, Grigor Dimitrov/Paula Badosa vs. Holger Rune/Sania Mirza.

În setul secund, la scorul de 5-3 pentru perechea formată din Grigor Dimitrov şi Paula Badosa, Holger Rune a servit, iar mingea l-a lovit pe Patrick Mouratoglou. Danezul şi-a cerut imediat scuze, însă antrenorul francez nu a părut a fi deranjat deloc. Ba mai mult, cel care o pregăteşte şi pe Simona Halep a fost surprins zâmbind.

În game-ul precedent, Grigor Dimitrov a oferit un moment spectaculos. La un voleu ratat, bulgarul a încercat ulterior să oprească mingea direct în buzunar, fază care a stârnit râsul spectatorilor prezenţi în sala din Dubai.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și