Închide meniul
Video

Iga Swiatek, cuprinsă de spiritul Crăciunului la World Tennis League! Apariție savuroasă a liderului mondial, în exclusivitate pe AntenaPLAY

Cosmin Cioboată Publicat: 24 decembrie 2022, 20:04

Iga Swiatek a făcut show la World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY

Iga Swiatek a făcut show la World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY

  • Iga Swiatek, cuprinsă de spiritul Crăciunului la World Tennis League
  • Apariție savuroasă a liderului mondial, în exclusivitate pe AntenaPLAY

Iga Swiatek este cuprinsă de spiritul Crăciunului, la World Tennis League. Liderul mondial a avut o apariție savuroasă la super-turneul transmis în exclusivitate pe AntenaPLAY. Sportiva din Polonia a venit la marginea terenului, în timpul meciului dintre Felix Auger-Aliassime și Alexander Zverev, purtând o căciulă de Moș Crăciun pe cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iga Swiatek a fost învinsă de Elena Rybakina, scor 3-6, 1-6, în finala feminină de la turneul demonstrativ din Dubai. Totuși, înfrângerea nu i-a stricat starea de spirit polonezei, în Ajunul Crăciunului.

Iga Swiatek, cuprinsă de spiritul Crăciunului la World Tennis League!

În timpul finalei masculine, câștigată de Auger-Aliassime în fața lui Zverev, scor 6-4, 6-3, Swiatek și-a făcut o intrare spectaculoasă în arenă.

Reclamă

Liderul WTA a venit pe bancă, în timpul unei pauze, cu o căciulă de Moș Crăciun pe cap. Sportiva de 21 de ani a părut să se simtă excelent și a început să danseze la marginea terenului, în așteptarea reluării meciului.

Iga Swiatek a încheiat 2022 pe primul loc în clasamentul WTA, cu 11.085 de puncte. Poloneza a avut un an de vis, reușind să câștige două titluri de Grand Slam, la Roland Garros și US Open.

Reclamă

Show nebun la World Tennis League, pe AntenaPLAY

Show nebun la World Tennis League, pe AntenaPLAY. Finala masculină dintre Felix Auger Aliassime și Alexander Zverev a oferit schimburi spectaculoase, cei doi fiind ovaționați de publicul prezent pe arena din Dubai.

Partida dintre Auger-Aliassime și Zverev a oferit un punct spectaculos la scorul de 4-4, în primul set. Ambii jucători au oferit momente de magie, schimbul fiind în cele din urmă câștigat de canadian, după ce neamțul a trimis mingea în fileu.

Schimbul fabulos a fost format din 20 de lovituri ale celor doi jucători, ambii fiind puși atât în defensivă, cât și în ofensivă. Fanii prezenți pe arena din Dubai

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, câteva puncte mai târziu, cei doi au oferit alt moment de magie. Și de această, Felix Auger Aliassime a avut câștig de cauză. Canadianul a reușit să închidă punctul cu o scurtă de senzație, care a ridicat din nou publicul în picioare.

Patrick Mouratoglou, lovit cu o minge de Holger Rune, pe AntenaPLAY

Patrick Mouratoglou a fost lovit, din greşeală, cu o minge de Holger Rune, la World Tennis League. Antrenorul Simonei Halep a fost vizibil amuzat de faza oferită de „elevul” său.

Patrick Mouratoglou a fost prezent la World Tennis League, pentru a fi alături de „elevul” său, Holger Rune. Jucătorul danez a intrat în scenă la partida de dublu mix, Grigor Dimitrov/Paula Badosa vs. Holger Rune/Sania Mirza.

În setul secund, la scorul de 5-3 pentru perechea formată din Grigor Dimitrov şi Paula Badosa, Holger Rune a servit, iar mingea l-a lovit pe Patrick Mouratoglou. Danezul şi-a cerut imediat scuze, însă antrenorul francez nu a părut a fi deranjat deloc. Ba mai mult, cel care o pregăteşte şi pe Simona Halep a fost surprins zâmbind.

În game-ul precedent, Grigor Dimitrov a oferit un moment spectaculos. La un voleu ratat, bulgarul a încercat ulterior să oprească mingea direct în buzunar, fază care a stârnit râsul spectatorilor prezenţi în sala din Dubai.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami
Tenis • 26 mart., 8:52
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami! Surpriză de proporţii în Florida. Iga a ratat Sunshine Double
Aryna Sabalenka, eliminată în turul trei de la Miami
WTA • 24 mart., 10:00
Aryna Sabalenka, eliminată în turul trei de la Miami! Iga Swiatek, calificare fără emoții
Ce cotă are Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024
Tenis • 21 mart., 9:00
Ce cotă are Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024, după doar un meci disputat în ultimele 19 luni
Iga Swiatek, campioană la Indian Wells pentru a doua oară
Tenis • 17 mart., 22:00
Iga Swiatek, campioană la Indian Wells pentru a doua oară. Poloneza a făcut o demonstraţie de forţă în finală!
Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA a defilat în semifinale şi a depăşit-o pe Serena Williams
WTA • 16 mart., 9:07
Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA a defilat în semifinale şi a depăşit-o pe Serena Williams