Închide meniul

Florin Răducioiu, sfat prețios pentru tinerii fotbaliști: „Atenție cu fetele! E un subiect delicat!”

Alexandru Ivan Publicat: 25 decembrie 2022, 14:29

Reclamă
Florin Răducioiu, sfat prețios pentru tinerii fotbaliști: „Atenție cu fetele! E un subiect delicat!

Florin Răducioiu

Florin Răducioiu, în timpul unui interviu / as.ro

Florin Răducioiu are un sfat prețios pentru tinerii fotbaliști. Fostul atacant al naționalei crede că jucătorii trebuie să fie atenți în viața amoroasă. Răducioiu le recomandă fotbaliștilor să se căsătorească până la 27 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Viața extrasportivă este extrem de importantă. Una dintre cele mai importante, chiar dacă vorbim de două perioade diferite. Lumea este altfel acum, fotbaliștii poate sunt mai conștienți.

Florin Răducioiu, sfat prețios pentru tinerii fotbaliști

Și atunci erau fete, și eu am fost cu fete, dar mereu eram atent. Nu am pierdut niciodată nopțile. Dar mereu atenție cu fetele! E un subiect delicat cu ele și chiar le dau sfaturi jucătorilor tineri să fie atenți, cumpătați, echilibrați, să nu exagereze.

Personalitatea mea avea nevoie de cineva lângă. M-am căsătorit la 24 de ani. Acum vremurile s-au schimbat, dar pentru viața ta de fotbalist și pentru echilibrul tău ai nevoie de o femeie lângă tine. La 25-27 de ani le recomand căsătoria fotbaliștilor”, a spus Florin Răducioiu, conform gsp.ro.

Răducioiu, declarație de dragoste în italiană pentru iubita sa

Florin Răducioiu a divorţat în 2018 de Astrid, alături de care a avut o căsnicie de 23 de ani. Ulterior, Răducioiu a cunoscut-o pe Andreea Albăstroiu şi formează un cuplu perfect.

Reclamă

În vară, Florin Răducioiu şi Andreea Albăstroiu au plecat în vacanță, iar fostul internaţional român nu a ezitat să îi facă pe reţelele de socializare declaraţii de iubire.

Una dintre declaraţii a fost scrisă în limba italiană. Este cunoscut faptul că Florin Răducioiu a devenit ţinta ironiilor după transferul săi de la Dinamo la Bari, în 1990. La prima revenire în ţară, Răducioiu vorbea destul de greu limba română.

Florin Răducioiu are 2 copii din căsătoria cu Astrid: Andrea și Alessandro. Şi actuala iubită a lui Răducioiu are un copil dintr-o căsătorie anterioară.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și