Închide meniul
EXCLUSIV

Giovanni Becali a dezvăluit motivul pentru care Gică Hagi a renunțat la Robert Moldoveanu: „I-am zis «ce faci, mă, aici?»”

Cosmin Olteanu Publicat: 27 decembrie 2022, 17:02

Reclamă
Giovanni Becali a dezvăluit motivul pentru care Gică Hagi a renunțat la Robert Moldoveanu: I-am zis «ce faci, mă, aici?»”

Giovanni Becali a dezvăluit motivul pentru care Gică Hagi a renunțat la Robert Moldoveanu

Robert Moldoveanu,, în timpul unei partide FCSB - Farul/hepta

Giovanni Becali a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, motivul pentru care Gică Hagi a renunțat la Robert Moldoveanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duminică, Farul Constanța a anunțat despărțire de Robert Moldoveanu, jucător pe care îl transferase, în luna ianuarie, de la Dinamo.

Giovanni Becali a dezvăluit motivul pentru care Gică Hagi a renunțat la Robert Moldoveanu

Giovanni Becali susține că accidentările dese, cu care s-a confruntat Robert Moldoveanu, în ultima perioadă, l-au determinat pe Gică Hagi, antrenorul Farului, să renunțe la serviciile tânărului atacant.

Totodată, fostul impresar susține că, în prezent, nu există discuții cu vreo echipă pentru a-l transfera pe Moldoveanu.

„Pentru Robert Moldoveanu căutăm echipă, să vedem unde ar putea să joace în continuare. E încă un jucător tânăr, are doar 23 de ani. E adevărat… după multe ghinioane și multe accidentări, e greu să te recuperezi atât de ușor și din punct de vedere fizic, și psihic.

Reclamă

Sper ca el totuși să găsească o echipă unde să-și etaleze calitățile. A avut evoluții bune, dar apoi iar a fost accidentat, iar a avut întinderi. El n-a avut niciodată un an întreg fără niciun fel de leziune.

Sper ca Dumnezeu să-l ajute. Deocamdată, n-am discutat cu nicio echipă. Vom vedea. E vacanța asta. Din ianuarie… deja ne interesăm.

Când m-am dus odată la un meci, la Farul, tocmai îl văd în lojă și i-am zis: «Ce faci, mă, aici?». Zice: «Băi, sunt accidentat, nea’ Giovanni». Asta e…”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Anunțul făcut de Farul Constanța

„Farul Constanța și atacantul Robert Moldoveanu au decis, de comun acord, întreruperea relațiilor contractuale.

În vârstă de 23 de ani, Robert Moldoveanu a evoluat in 26 de partide oficiale pentru clubul nostru în perioada ianuarie – decembrie 2022, în care a reușit să marcheze 3 goluri și să ofere 2 pase decisive.

Mulțumim, Robert, pentru evoluțiile în alb-albastru și succes în carieră !”, se arată în comunicatul emis de Farul Constanța, pe site-ul clubului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și