Închide meniul
VIDEO

Cel mai lipsit de fair-play moment al anului, în fotbal! Gestul incredibil al jucătorului a făcut înconjurul internetului

Cosmin Cioboată Publicat: 28 decembrie 2022, 10:53

Reclamă
Cel mai lipsit de fair-play moment al anului, în fotbal! Gestul incredibil al jucătorului a făcut înconjurul internetului

Moment bizar într-un meci din Arabia Saudită

Moment bizar într-un meci din Arabia Saudită / Twitter

A fost anunțat cel mai lipsit de fair-play moment al anului, în fotbal. Acesta s-a produs în meciul dintre Al Fateh și Al-Shabab, scor 4-1, din Arabia Saudită, și l-a avut ca protagonist pe polonezul Grzegorz Krychowiak, cel care în trecut a evoluat pentru PSG și Sevilla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La un moment dat, în timpul partidei, Fran Velez a căzut pe gazon după un duel cu Grzegorz Krychowiak, la colțul terenului.

Cel mai lipsit de fair-play moment al anului, în fotbal

Fundașul spaniol de la Al-Fateh se resimțea vizibil, însă Krychowiak n-a ținut cont de problemele sale și s-a gândit doar la cursul jocului. Atacantul de bandă al lui Al Shabab l-a lovit cu mingea pe Velez, aflat în continuare la pământ, pentru a obține cornerul. Gestul său a primit un val uriaș de critici în mediul online.

Faza respectivă a fost votată de publicația italiană Corriere dello Sport drept „cel mai lipsit de fair-play moment din 2022”, în lumea fotbalului.

Videoclipul cu gestul lui Grzegorz Krychowiak a adunat peste 4 milioane de vizualizări în câteva zile.

Reclamă

După ce și-a îndeplinit „misiunea”, Krychowiak a plecat de lângă Velez ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Ulterior, polonezul a mers să vadă cum se simte adversarul său, iar spaniolul a avut o reacție nervoasă.

Al-Fateh s-a impus categoric în fața lui Al Shabab, scor 4-1, în etapa a 10-a din campionatul Arabiei Saudite. Al Shabab se află pe locul 2, în timp ce Al-Fateh ocupă poziția a 8-a.

Reclamă 4 / 0/3

În Arabia Saudită ar putea ajunge și Mirel Rădoi. Fostul mijlocaș a jucat în carieră la Al-Hilal, iar acum și-ar dori să antreneze acolo.

Mirel Rădoi visează să antreneze în Arabia Saudită, la Al-Hilal

Mirel Rădoi a anunțat la ce echipă vrea să ajungă, după demisia-șoc de la Universitatea Craiova. Tehnicianul de 41 de ani s-a despărțit recent de formația olteană, iar acum se află în căutarea unei noi aventuri.

Rădoi a dezvăluit că își dorește enorm să ajungă pe banca lui Al-Hilal, echipă pentru care a jucat în perioada 2009-2011 și unde a adunat o mulțime de amintiri prețioase.

Mirel Rădoi spune că nu se grăbește și că așteaptă momentul potrivit pentru a semna cu formația din Arabia Saudită.

Fostul mijlocaș este conștient de dimensiunea provocării și privește încrezător spre viitor.

„Visez să o antrenez pe Al Hilal, cu siguranță! Visez să antrenez tote echipele la care am jucat de-a lungul carierei, însă știu că Al-Hilal se află acum la un nivel foarte bun, așa că voi aștepta până la momentul potrivit și voi continua să muncesc pentru îndeplinirea acestui obiectiv”, a declarat Mirel Rădoi, pentru publicația arabă alarabiya.net.

Răzvan Lucescu și Cosmin Olăroiu sunt alți doi antrenori români care au pregătit Al-Hilal în trecut.

Reclamă

Mirel Rădoi a antrenat două echipe până acum: FCSB, în 29 de meciuri, și Universitatea Craiova, în 20 de partide. El are experiență și ca selecționer.

Rădoi a activat la naționala U21 a României, în perioada august 2018 – noiembrie 2019, apoi la prima reprezentativă, timp de doi ani, între 2019 și 2021.

Mirel Rădoi a jucat la Al Hilal timp de doi ani, reușind să înscrie 15 goluri în 75 de apariții. Fostul internațional român a cucerit 5 trofee alături de formația saudită: două titluri de campion și trei Cupe.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
Vezi toate știrile
Citește și