Închide meniul
VIDEO

Cel mai lipsit de fair-play moment al anului, în fotbal! Gestul incredibil al jucătorului a făcut înconjurul internetului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 decembrie 2022, 10:53

Cel mai lipsit de fair-play moment al anului, în fotbal! Gestul incredibil al jucătorului a făcut înconjurul internetului

Moment bizar într-un meci din Arabia Saudită

Moment bizar într-un meci din Arabia Saudită / Twitter

A fost anunțat cel mai lipsit de fair-play moment al anului, în fotbal. Acesta s-a produs în meciul dintre Al Fateh și Al-Shabab, scor 4-1, din Arabia Saudită, și l-a avut ca protagonist pe polonezul Grzegorz Krychowiak, cel care în trecut a evoluat pentru PSG și Sevilla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La un moment dat, în timpul partidei, Fran Velez a căzut pe gazon după un duel cu Grzegorz Krychowiak, la colțul terenului.

Cel mai lipsit de fair-play moment al anului, în fotbal

Fundașul spaniol de la Al-Fateh se resimțea vizibil, însă Krychowiak n-a ținut cont de problemele sale și s-a gândit doar la cursul jocului. Atacantul de bandă al lui Al Shabab l-a lovit cu mingea pe Velez, aflat în continuare la pământ, pentru a obține cornerul. Gestul său a primit un val uriaș de critici în mediul online.

Faza respectivă a fost votată de publicația italiană Corriere dello Sport drept „cel mai lipsit de fair-play moment din 2022”, în lumea fotbalului.

Videoclipul cu gestul lui Grzegorz Krychowiak a adunat peste 4 milioane de vizualizări în câteva zile.

Reclamă

După ce și-a îndeplinit „misiunea”, Krychowiak a plecat de lângă Velez ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Ulterior, polonezul a mers să vadă cum se simte adversarul său, iar spaniolul a avut o reacție nervoasă.

Al-Fateh s-a impus categoric în fața lui Al Shabab, scor 4-1, în etapa a 10-a din campionatul Arabiei Saudite. Al Shabab se află pe locul 2, în timp ce Al-Fateh ocupă poziția a 8-a.

Reclamă 4 / 0/3

În Arabia Saudită ar putea ajunge și Mirel Rădoi. Fostul mijlocaș a jucat în carieră la Al-Hilal, iar acum și-ar dori să antreneze acolo.

Mirel Rădoi visează să antreneze în Arabia Saudită, la Al-Hilal

Mirel Rădoi a anunțat la ce echipă vrea să ajungă, după demisia-șoc de la Universitatea Craiova. Tehnicianul de 41 de ani s-a despărțit recent de formația olteană, iar acum se află în căutarea unei noi aventuri.

Rădoi a dezvăluit că își dorește enorm să ajungă pe banca lui Al-Hilal, echipă pentru care a jucat în perioada 2009-2011 și unde a adunat o mulțime de amintiri prețioase.

Mirel Rădoi spune că nu se grăbește și că așteaptă momentul potrivit pentru a semna cu formația din Arabia Saudită.

Fostul mijlocaș este conștient de dimensiunea provocării și privește încrezător spre viitor.

„Visez să o antrenez pe Al Hilal, cu siguranță! Visez să antrenez tote echipele la care am jucat de-a lungul carierei, însă știu că Al-Hilal se află acum la un nivel foarte bun, așa că voi aștepta până la momentul potrivit și voi continua să muncesc pentru îndeplinirea acestui obiectiv”, a declarat Mirel Rădoi, pentru publicația arabă alarabiya.net.

Răzvan Lucescu și Cosmin Olăroiu sunt alți doi antrenori români care au pregătit Al-Hilal în trecut.

Reclamă

Mirel Rădoi a antrenat două echipe până acum: FCSB, în 29 de meciuri, și Universitatea Craiova, în 20 de partide. El are experiență și ca selecționer.

Rădoi a activat la naționala U21 a României, în perioada august 2018 – noiembrie 2019, apoi la prima reprezentativă, timp de doi ani, între 2019 și 2021.

Mirel Rădoi a jucat la Al Hilal timp de doi ani, reușind să înscrie 15 goluri în 75 de apariții. Fostul internațional român a cucerit 5 trofee alături de formația saudită: două titluri de campion și trei Cupe.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și