Închide meniul

Andrea Pirlo, anunţ uluitor despre Olimpiu Moruţan: „E un fenomen!”. Viitorul mijlocaşului român a fost decis

Antena Sport Publicat: 30 decembrie 2022, 10:48

Reclamă
Andrea Pirlo, anunţ uluitor despre Olimpiu Moruţan: „E un fenomen!. Viitorul mijlocaşului român a fost decis

Andrea Pirlo a avut un discurs uluitor despre Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan a marcat 4 goluri şi a oferit 7 pase decisive pentru Pisa / Profimediaimages

Andrea Pirlo ar fi avut un discurs uluitor despre Olimpiu Moruţan. Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani a fost lăudat de legenda naţionalei Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenor în prezent în Turcia, la Fatih Karagumruk, Pirlo este convins că Moruţan va avea un viitor strălucitor. „Magicianul” care a încântat în tricoul lui AC Milan şi Juventus este sigur că Pisa a dat o lovitură în momentul în care l-a împrumutat pe român de la Galatasaray.

Andrea Pirlo a avut un discurs uluitor despre Olimpiu Moruţan

Preşedintele celor de la Pisa, Giovanni Corrado, a recunoscut ce discuţie a purtat cu Pirlo după ce a reuşit să-l aducă pe Moruţan în Serie B.

Anul trecut am avut puțini jucători pregătiți să facă acest salt. Anul acesta avem mai mulți. Toure este la mare căutare, la fel Beruatto și Marin, în timp ce Moruțan îi mai surprinde doar pe cei care nu-l cunosc.

La Forte dei Marmi, l-am întâlnit pe Andrea Pirlo, care antrenează în Turcia și mi-a spus că noi am pus mâna pe un fenomen„, a declarat Giovanni Corrado pentru La Repubblica, citat de tuttomercatoweb.com.

Reclamă

Moruţan a impresionat în turul de campionat din Serie B. Este lider în clasamentul paselor decisive, la egalitate cu Luca Tremolada. Ambii au oferit câte 7 assist-uri. Moruţan a marcat şi 4 goluri. Corrado anunţă că nu se pune problema ca internaţionalul român să plece de la Pisa în această perioadă de mercato.

Nimeni nu va pleca acum, în ianuare. Ca să câștigi, trebuie să păstrezi tot ce ai mai bun. La vară o să ne mai gândim„, a mai spus conducătorul lui Pisa.

Pisa are ca obiectiv promovarea şi este în grafic. Încheie anul 2022 pe locul 5 în liga secundă, cu 29 de puncte. Are cu 6 mai puţin decât ocupanta poziţiei secunde, care duce direct în Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

Giovanni Becali, anunț despre Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan a fost adus de Pisa, sub formă de împrumut, în vara acestui an, de la Galatasaray. Împrumutul acestuia urmează să expire la finalul actualului sezon, însă italienii au opțiunea să-l transfere definitiv pe mijlocașul român.

Giovanni Becali susține că cei de la Pisa sunt foarte mulțumiți de evoluțiile lui Olimpiu Moruțan, motiv pentru care conducătorii formației italiene ar fi tentați să-l cumpere definitiv pe fotbalistul român, încă din această iarnă.

Însă, un impediment ar putea fi suma de 5,5 milioane de euro pe care Galatasaray o cere pentru a-i da drumul lui Moruțan. Giovanni Becali spune că Pisa ar putea să le propună o sumă mai mică celor de la Galatasaray, pentru a-l putea avea și de la vară pe Moruțan.

Moruțan a contribuit la gol și a ratat un gol… Orice gol îl ajută în evoluție și în prezentarea lui mai departe. Singur cu portarul… a dat milimetric pe lângă bară, a dat frumos, cu interiorul (n.r. în partida Spal – Pisa 0-1). Dar Moruțan este omul de care Pisa e interesată.

Poate pot să activeze opțiunea de cumpărare definitivă mult mai devreme. Opțiunea este de 5,5 milioane. Probabil ei au intenția să facă, chiar acum în iarnă, o opțiune de cumpărare definitivă, dar la un preț mai mic.

Vom vedea… vor exista discuții. Sunt numai tatonări din partea Pisei. Până acum, nu e nimic fix. Nu știm cifra. Dar vom vorbi imediat după Anul Nou”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Potrivit site-ului transfermarkt.com, cota lui Olimpiu Moruțan este de cinci milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și