Închide meniul

Mesajul postat de Cristiano Ronaldo imediat după ce a semnat contractul colosal cu Al-Nassr

Dan Roșu Publicat: 30 decembrie 2022, 23:37

Reclamă

Mesajul postat de Cristiano Ronaldo imediat după ce a semnat contractul colosal cu Al-Nassr până în 2025 este unul comun cu cel al clubului din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano și clubul arab au parafat un contract istoric valabil până în 2025. Ronaldo și-a găsit astfel noul club după despărțirea cu scandal de Manchester United.

Mesajul postat de Cristiano Ronaldo imediat după ce a semnat contractul colosal cu Al-Nassr

”Este mai mult decât istorie! Este o mutare care nu numai că va inspira clubul nostru să aibă succes și mai mare, dar va inspira liga noastră, poporul nostru și generațiile următoare.

Fete și băieți vor dori să devină cea mai bună variantă a lor. Bine ai venit, Cristiano, la noua ta casă”, e mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe Instagram.

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de نادي النصر السعودي (@alnassr_fc)

Reclamă

Al-Nassr își face o echipă de vis

Al-Nassr își construiește o echipă de top, iar pe lângă Cristiano Ronaldo, au mai adăugat pe listă un alt star din fotbalul european. Este vorba despre N’Golo Kante, mijlocașul care a devenit campion mondial cu Franța în 2018, fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai naționalei sale la momentul respectiv.

N’Golo Kante, ajuns la 31 de ani, își va încheia contractul cu Chelsea, actuala sa echipă, la sfârșitul sezonului, și astfel va fi liber să își aleagă orice altă destinație, dacă nu va alege prelungirea înțelegerii pe Stamford Bridge.

Publicația spaniolă AS.com susține că Al-Nassr este pregătită să îl transfere liber de contract pe N’Golo Kante. Sursa citată anterior susține că deși a scris istorie în tricoul lui Chelsea, cucerind Liga Campionilor, mijlocașul francez nu ar spune pas unei mutări în Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, sunt șanse ca N’Golo Kante să continue și pe Stamford Bridge, ținând cont de faptul că s-a simțit excelent în perioada petrecută la Londra. Francezul evoluează la Chelsea din 2016, atunci când era transferat de la Leicester, la vremea respectivă proaspăt campioană în Premier League.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și