Închide meniul

Mesajul postat de Cristiano Ronaldo imediat după ce a semnat contractul colosal cu Al-Nassr

Dan Roșu Publicat: 30 decembrie 2022, 23:37

Reclamă

Mesajul postat de Cristiano Ronaldo imediat după ce a semnat contractul colosal cu Al-Nassr până în 2025 este unul comun cu cel al clubului din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano și clubul arab au parafat un contract istoric valabil până în 2025. Ronaldo și-a găsit astfel noul club după despărțirea cu scandal de Manchester United.

Mesajul postat de Cristiano Ronaldo imediat după ce a semnat contractul colosal cu Al-Nassr

”Este mai mult decât istorie! Este o mutare care nu numai că va inspira clubul nostru să aibă succes și mai mare, dar va inspira liga noastră, poporul nostru și generațiile următoare.

Fete și băieți vor dori să devină cea mai bună variantă a lor. Bine ai venit, Cristiano, la noua ta casă”, e mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe Instagram.

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de نادي النصر السعودي (@alnassr_fc)

Reclamă

Al-Nassr își face o echipă de vis

Al-Nassr își construiește o echipă de top, iar pe lângă Cristiano Ronaldo, au mai adăugat pe listă un alt star din fotbalul european. Este vorba despre N’Golo Kante, mijlocașul care a devenit campion mondial cu Franța în 2018, fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai naționalei sale la momentul respectiv.

N’Golo Kante, ajuns la 31 de ani, își va încheia contractul cu Chelsea, actuala sa echipă, la sfârșitul sezonului, și astfel va fi liber să își aleagă orice altă destinație, dacă nu va alege prelungirea înțelegerii pe Stamford Bridge.

Publicația spaniolă AS.com susține că Al-Nassr este pregătită să îl transfere liber de contract pe N’Golo Kante. Sursa citată anterior susține că deși a scris istorie în tricoul lui Chelsea, cucerind Liga Campionilor, mijlocașul francez nu ar spune pas unei mutări în Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, sunt șanse ca N’Golo Kante să continue și pe Stamford Bridge, ținând cont de faptul că s-a simțit excelent în perioada petrecută la Londra. Francezul evoluează la Chelsea din 2016, atunci când era transferat de la Leicester, la vremea respectivă proaspăt campioană în Premier League.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
Vezi toate știrile
Citește și