Închide meniul
EXCLUSIV

Avertisment pentru Gigi Becali! De ce FCSB nu are nicio şansă la titlu în lupta cu CFR Cluj

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 decembrie 2022, 18:10

Reclamă
Avertisment pentru Gigi Becali! De ce FCSB nu are nicio şansă la titlu în lupta cu CFR Cluj

Rică Răducanu ştie cum poate câştiga FCSB titlul

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe/ Hepta

Avertisment pentru Gigi Becali! Vasile Miriuţă a spus de ce FCSB nu are nicio în lupta la titlu cu CFR Cluj şi Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost antrenor al ardelenilor, Miriuţă e de părere că echipa lui Dan Petrescu are „ADN de campioană”. Miriuţă crede că tot CFR Cluj va lua titlul, chiart dacă Farul lui Hagi a terminat anul pe primul loc.

Avertisment pentru Gigi Becali

CFR Cluj va lua titlul, cu toate că Gică Hagi face o treabă extraordinar de bună la Farul Constanţa. CFR are în plus faţă de FCSB şi Craiova ADN-ul de campion. CFR Cluj e o nucă tare şi pentru Farul. Eu cred că va avea şanse şi cu Lazio. În aceste două meciuri, oricine poate să bată„, a spus Vasile Miriuţă în exclusivitate pentru AS.ro.

Vasile Miriuţă crede că Florinel Coman poate pleca pe 3 milioane de euro de la FCSB

Vasile Miriuţă crede că Florinel Coman poate pleca pe 3 milioane de euro de la FCSB. Gigi Becali primeşte o veste uriaşă în finalul anului. Florinel Coman poate pleca pentru 3 miioane de euro, suma cerută de patronul FCSB pentru „Mbappe de România”.

100% (n.r. – dacă va oferi cineva 3 milioane de euro). Florinel chiar e un fotbalist, îmi place foarte mult. Păcat că nu l-am antrenat niciodată. Îsi poate găsi o echipă care să plătească 3 milioane de euro„, a spus Vasile Miriuţă în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Motivul pentru care Florinel Coman nu va ajunge niciodată la Rapid

Motivul pentru care Florinel Coman nu va ajunge niciodată la Rapid. Bănel Nicoliţă exclude varianta ca Florinel Coman să ajungă la Rapid. Gigi Becali a anunţat că îl lasă să plece oriunde pe suma de 3 milioane de euro. Florinel Coman a devenit rezervă de lux la FCSB.

Bănel Nicoliţă, unul dintre cei mai iubiţi jucători din istoria celor de la FCSB, nu crede că Florinel Coman ar fi acceptat să meargă la marea rivală din Giuleşti. Mai mult, Bănel îi transmite lui Gigi Becali să aibă răbdare cu „Mbappe de România”.

Mie îmi place foarte mult de Coman. Sper să ajungă la forma pe care eu i-o ştiu. Acum trece printr-o perioada mai grea, sper să ajungă cât mai sus, pentru că altfel se pierde. Eu îl ştiu de la Viitorul, el a debutat cu mine când jucam la Constanţa. Sunt sigur că si el ca şi mine. E stelist şi va fi stelist până la moarte. Nu poate să trădeze pentru nişte bani„, a spus Bănel Nicoliţă în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și