Închide meniul
EXCLUSIV

Avertisment pentru Gigi Becali! De ce FCSB nu are nicio şansă la titlu în lupta cu CFR Cluj

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 decembrie 2022, 18:10

Avertisment pentru Gigi Becali! De ce FCSB nu are nicio şansă la titlu în lupta cu CFR Cluj

Rică Răducanu ştie cum poate câştiga FCSB titlul

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe/ Hepta

Avertisment pentru Gigi Becali! Vasile Miriuţă a spus de ce FCSB nu are nicio în lupta la titlu cu CFR Cluj şi Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost antrenor al ardelenilor, Miriuţă e de părere că echipa lui Dan Petrescu are „ADN de campioană”. Miriuţă crede că tot CFR Cluj va lua titlul, chiart dacă Farul lui Hagi a terminat anul pe primul loc.

Avertisment pentru Gigi Becali

CFR Cluj va lua titlul, cu toate că Gică Hagi face o treabă extraordinar de bună la Farul Constanţa. CFR are în plus faţă de FCSB şi Craiova ADN-ul de campion. CFR Cluj e o nucă tare şi pentru Farul. Eu cred că va avea şanse şi cu Lazio. În aceste două meciuri, oricine poate să bată„, a spus Vasile Miriuţă în exclusivitate pentru AS.ro.

Vasile Miriuţă crede că Florinel Coman poate pleca pe 3 milioane de euro de la FCSB

Vasile Miriuţă crede că Florinel Coman poate pleca pe 3 milioane de euro de la FCSB. Gigi Becali primeşte o veste uriaşă în finalul anului. Florinel Coman poate pleca pentru 3 miioane de euro, suma cerută de patronul FCSB pentru „Mbappe de România”.

100% (n.r. – dacă va oferi cineva 3 milioane de euro). Florinel chiar e un fotbalist, îmi place foarte mult. Păcat că nu l-am antrenat niciodată. Îsi poate găsi o echipă care să plătească 3 milioane de euro„, a spus Vasile Miriuţă în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Motivul pentru care Florinel Coman nu va ajunge niciodată la Rapid

Motivul pentru care Florinel Coman nu va ajunge niciodată la Rapid. Bănel Nicoliţă exclude varianta ca Florinel Coman să ajungă la Rapid. Gigi Becali a anunţat că îl lasă să plece oriunde pe suma de 3 milioane de euro. Florinel Coman a devenit rezervă de lux la FCSB.

Bănel Nicoliţă, unul dintre cei mai iubiţi jucători din istoria celor de la FCSB, nu crede că Florinel Coman ar fi acceptat să meargă la marea rivală din Giuleşti. Mai mult, Bănel îi transmite lui Gigi Becali să aibă răbdare cu „Mbappe de România”.

Mie îmi place foarte mult de Coman. Sper să ajungă la forma pe care eu i-o ştiu. Acum trece printr-o perioada mai grea, sper să ajungă cât mai sus, pentru că altfel se pierde. Eu îl ştiu de la Viitorul, el a debutat cu mine când jucam la Constanţa. Sunt sigur că si el ca şi mine. E stelist şi va fi stelist până la moarte. Nu poate să trădeze pentru nişte bani„, a spus Bănel Nicoliţă în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Avertisment pentru Gigi Becali
  • Vasile Miriuţă a spus de ce FCSB nu are nicio în lupta la titlu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și